Elektronik - nyheder, guides og test

  Type
Internet
Blu-ray-afspi... (0)
Computer (4)
Digital fotor... (0)
Drone (0)
DVD-afspiller (0)
Vælg type
close
  Mærke
Sony (3)
Google (2)
Logitech (2)
Maximum (2)
Philips (2)
Pinell (2)
Sangean (2)
Vælg mærke
close
  Emner
Underholdning
Amarra for Tidal er alle pengene værd for dem, der er mere end gennemsnitligt optaget af god lyd.
Den lille bordradio fra Philips har, hvad de fleste har brug for. Et beskedent omfang, simpel betjening med knapper på fronten samt fjernbetjening.
Unmonday 4.3 Vol II har trådløs streaming og internetradio.
Få endnu mere ud af Facebook ved hjælp af apps. Her er 10 af de sejeste, så du nemt kan foretage videoopkald og sågar bygge dine egne apps.
Argon iNet2+ har internetradio og DAB, streamer musik trådløst via nettet og har indbygget Spotify Connect. Og så lyder den godt.
Operativsystemet Android bliver integreret i Philips' 8000-modeller, som også får kraftfulde processorer og vil være velegnede til spil.
Geni er et af de mere visuelt imødekommende programmer, når det gælder slægtsforskning. Programmet er nemt at gå til for brugere, som skal i gang med digital slægtsforskning for første gang.
Med digitaliserede arkiver og computerprogrammer er slægtsforskning blevet nemmere og mere populært end nogensinde. Her fortæller vi, hvordan du finder din slægt ved at kombinere din computer med fysiske arkiver.
Hvis dit tv er en ældre fladskærmsmodel uden internetforbindelse, så invester i en nettilsluttet Blu-ray-afspiller, og som med et trylleslag er dit fjernsyn forvandlet til et smart-tv.
I år vil du både kunne få Google, Linux og med al sandsynlighed også Apple ind på dit tv.
Viser 1-10 af 34 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...