Find mere om:
Gør dit gamle fjernsyn til et smart-tv | elektronik.guide.dk

Gør dit gamle fjernsyn til et smart-tv

GoAllTV Smartstick opgraderer et hvilket som helst tv med HDMI-indgang til et SmartTV, og giver dermed nem og hurtig adgang til videostreamingtjenester og meget mere.

Det er stadig langt fra alle husstande, der har et SmartTV med internetadgang og adgang til videostreamingtjenester. Med GoAllTV Smartstick kan alle, der har et tv med en HDMI-indgang, nu nemt få SmartTV funktioner på stuealteret. Donglen skal blot isættes HDMI-porten - og forbindes til det trådløse netværk, så fås der hurtigt, nemt og enkelt adgang til film, tv-shows, musik, spil og andet underholdning fra internettet - direkte på tv´et.

GoAllTV Smartstick er kun 110 mm lang og 10 mm tyk, så den kan skjules på bagsiden af tv´et. Ekstra tilbehør kan tilsluttes via Micro USB og Micro SD kort kan installeres, hvis der ønskes ekstra lagerplads.

Donglen giver direkte adgang til de mest populære streamingtjenester som f.eks. Netfilx, HBO Nordic, Viaplay og mange flere. Der er næsten ingen begrænsninger. Alt, hvad Google Play tilbyder, bliver tilgængeligt på tv´et - i HD-kvalitet. Og alle former for underholdning kan tilgås. Både film, tv-shows og serier, men også den bedste musik med blandt andet Spotify, WIMP og andre musik streamingtjenester - samt radiostationer fra hele verden via TuneIn.

GoAllTV Smartstick har indbygget internetbrowser, som understøtter flash, og som derfor kan tilgå et hvilket som helst web site, Facebook, e-mail konti eller spil m.m. Fra Google Play store kan favorit App´s downloades og installeres direkte på tv´et via donglen.

Air Remote fjernbetjening

Med GoAllTV Smartstick følger en Air Remote fjernbetjening der har air mouse funktion, som bevæger cursoren ubesværet rundt på tv-skærmen, og gør det muligt at styre applikationen. Air-remote fjernbetjeningen behøver ikke ‘line of sight’ (at kunne se) GoAllTV Smartstick for at virke, og donglen kan derfor gemmes af vejen, uden det giver problemer med betjeningen.

Med GoAllTV Smartstick medfølger: HDMI kabel (male to female, 34 cm), Power supply med 3 m kabel samt brugervejledning (Getting Started Guide).

Nyhed: Tv’et i forvandling

08-09-2012: Tv’et er på vej ud af sin isolation. Nu bliver det koblet på nettet og får en masse nye, spændende funktioner. Læs artikel

Nyhed: Tv-tuner og 3D i computerskærmen

23-01-2012: LG er klar med computerskærme, som har bred betragtningsvinkel og Cinema 3D-teknologi. Læs artikel

Test: Chromecast – næsten et smart-tv

05-02-2014: Med Chromecast kan du få Netflix og YouTube fra Android-enheder op på fladskærmen i stuen, men det er ikke en helhjertet konkurrent til Apple TV. Læs artikel

Guide: Få dit tv på nettet med en Blu-ray

02-11-2013: Hvis dit tv er en ældre fladskærmsmodel uden internetforbindelse, så invester i en nettilsluttet Blu-ray-afspiller, og som med et trylleslag er dit fjernsyn forvandlet til et smart-tv. Læs artikel

Test: Sådan får du tv på din pc

15-02-2012: Du kan sagtens komme til at se tv på din pc-monitor, men hvilken løsning skal du vælge? Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...