Elektronik - nyheder, guides og test

  Type
Software
Blu-ray-afspi... (0)
Computer (20)
Digital fotor... (0)
Drone (0)
DVD-afspiller (0)
Fladskærm (0)
  Mærke
Windows
CCleaner (1)
3D Robotics (0)
A.C. Ryan (0)
A.C.Ryan (0)
ABook (0)
AC Ryan (0)
  Emner
Tips & råd
Godt køb (0)
High-end (0)
Mini & micro (0)
Underholdning (0)
Microsoft vil have alle Windows 7 og 8-brugere til at opgradere til den nyeste version - Windows 10. Men er det overhovedet en god idé?
Microsofts nye styresystem er mere brugervenligt end forgængeren. Alligevel er alle de praktiske muligheder ikke lige iøjnefaldende. Her får du to håndfulde tips, der giver sig større udbytte af Windows 10.
Har dit Windows-skrivebord også en tendens til at blive overfyldt med filer, du ikke lige får lagt på plads? Så prøv programmet Nimi Places, der giver overblik og orden.
97 tips, tricks og hemmeligheder, der ikke koster noget og giver større udbytte af Windows 7. Flere af disse tips kan også anvendes til Windows 8.
Begynder din pc at opføre sig underligt, uden at du kan forstå, hvad der er galt, så brug funktionen Systemgendannelse for at få alt til at glide igen.
Du kan forbedre Windows 8.1 med få, velvalgte justeringer. Det betyder blandt andet, at du kan få den gamle Startmenu tilbage
Er computeren en evighed om at starte op? Læs her hvordan du forkorter start-tiden betydeligt.
Windows 7 er ikke perfekt, og nogle gange opstår der uovervindelige problemer. Her er nemme løsninger på nogle af de mere irriterende udfordringer, du kan blive udsat for på Skrivebordet eller med Windows-mapper.
Hvis du er kommet til at slette en fil eller gemme en uønsket ændring, er det ikke nødvendigvis et uløseligt problem. Meget kan nemlig reddes med funktionen Tidligere Versioner.
Når de hurtige løsninger ikke er gode nok, skal du have fat i lidt skrappere midler for at få gang i Windows 7-maskinen.
Viser 1-10 af 24 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...