Elektronik - nyheder, guides og test

  Type
Software
Blu-ray-afspi... (0)
Computer (45)
Digital fotor... (0)
Drone (0)
DVD-afspiller (0)
Fladskærm (0)
Vælg type
close
 • Forstærker (0)
  Gadget (0)
  Hovedtelefoner (0)
  Højttaler (0)
  Internet  (11)
  Kamera  (7)
  Løbeur (0)
  Mp3-afspiller (0)
  Mp4 (0)
  Musikanlæg (0)
  Navigation (0)
  Pladespiller (0)
  Printer (0)
  Projektor (0)
  Radio (0)
  Recorder (0)
  Smartband (0)
  Smartwatch (0)
 • Spil (0)
  Streamer (0)
  Styringssystem (0)
  Tablets  (2)
  Tv-tuner (0)
  Mærke
Windows (23)
Gimp (3)
Android (2)
Chrome (2)
Apple (1)
Vælg mærke
close
  Emner
Tips & råd
High-end (0)
Mini & micro (0)
Microsoft vil have alle Windows 7 og 8-brugere til at opgradere til den nyeste version - Windows 10. Men er det overhovedet en god idé?
Alle de uønskede programmer på din computer og telefon kaldes bloatware. Noget slipper du ikke for, men meget andet kan fjernes ad omveje.
Hvis du har taget et dårligt foto af en vigtig begivenhed, behøver du ikke altid ærgre dig. For du kan ofte redde billedet med programmet Paint.Net.
Microsofts nye styresystem er mere brugervenligt end forgængeren. Alligevel er alle de praktiske muligheder ikke lige iøjnefaldende. Her får du to håndfulde tips, der giver sig større udbytte af Windows 10.
Har dit Windows-skrivebord også en tendens til at blive overfyldt med filer, du ikke lige får lagt på plads? Så prøv programmet Nimi Places, der giver overblik og orden.
Din pc er truet af forskellige typer malware. Datatid TechLife viser dig her, hvordan du beskytter dig mod de ubudne gæster
97 tips, tricks og hemmeligheder, der ikke koster noget og giver større udbytte af Windows 7. Flere af disse tips kan også anvendes til Windows 8.
Begynder din pc at opføre sig underligt, uden at du kan forstå, hvad der er galt, så brug funktionen Systemgendannelse for at få alt til at glide igen.
Her er 64 gratis programmer, som alle brugere med fordel kan have installeret på deres Windows-pc. Selv om de ikke koster noget, har de høj kvalitet og er virkelig nyttige
Du kan forbedre Windows 8.1 med få, velvalgte justeringer. Det betyder blandt andet, at du kan få den gamle Startmenu tilbage
Viser 1-10 af 72 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
>
Vi anbefaler
Loading...