Elektronik - nyheder, guides og test

  Type
  Mærke
Samsung (171)
Sony (164)
Panasonic (102)
Philips (99)
LG (72)
Nokia (61)
HTC (58)
Vælg mærke
close
  Emner
Snart siger vi farvel til den gamle DAB-standard, hvilket nok skal komme bag på nogle lyttere. Med den nye standard DAB+ har lydkvaliteten fået et løft. Det hører man på deltagerne i denne test af kompakte DAB-radioer i forskellige prislag.
Danskerne er vokset fra 42 tommers fjernsyn og er nu klar til noget større og bedre.
Canons bedste kompaktkamera slår det meste derude, men det koster også.
Alt i en-computeren er med Windows 8 blevet endnu mere interessant. Produkttypen har mange fordele sammenlignet med almindelige stationære computere og bærbare computere. Her tester vi en række spændende, nye modeller.
Test: Man får ikke i både pose og sæk med Sonys anlæg, men hvis man har brug for en cd-afspiller, er der ikke så mange muligheder at vælge imellem.
Sjældent har musikken været så dundrende fysisk, og lydbilledet så gigantisk. XR200 er nogle af de mest kontante high-end højttalere, vi har hørt.
Fornem billedkvalitet og god brugervenlighed gør Samsung NX30 til en kompetent spejlrefleks-killer.
Vand, sand og hårdhændet behandling er ikke noget problem for et adventure-kamera. Den perfekte rejsefælle til oplevelsesferien.
Denne Windows-tablet lægger op til det store for et relativt beskedent beløb. Konceptuelt lider den lidt under forventningspresset.
Sony VPL-VW500ES tryller detaljerne frem. En projektor, der gør, at man glæder sig til hver film. Selv de dårlige …
Viser 1-10 af 1297 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...