Find mere om:
Ny Samsung-tablet med Windows | elektronik.guide.dk

Ny Samsung-tablet med Windows

Slate 7 har en kraftig Core i5 processor. Der medfølger pen, tastatur og docking station.

Samsung er blandt de forreste i feltet, når det gælder Android-tablets, men har hidtil holdt sig fra Windows-baserede tablets. Det er imidlertid slut nu, for den koreanske producent er nu klar med sin første Windows-tablet.

Den hedder Slate PC og er en del af 7-serien. Samsung fortæller, at den er lige så let og transportabel som en almindelig tablet, selvom den gemmer på en kraftig Intel Core i5 processor.

Bedre til arbejdsbrug

I kraft af det Windows-baserede system og den høje ydeevne er den mere velegnet til arbejdsbrug end de Android-baserede modeller. På den 11,6 tommer store touchskærm kan du gøre alt det, du normalt bruger en pc til. I modsætning til en almindelig pc, er det dog også muligt at skrive dokumenter og e-mails direkte på skærmen med den specialfremstillede pen.

Desuden kan du vælge mellem en ikon-baseret og fingerstyret brugergrænseflade, som det kendes fra smartphones og andre tablets, eller du kan vælge den traditionelle Windows-brugergrænseflade.

Ved hjælp af docking stationen kan du også koble Slate 7 til en ekstern skærm, og skal du bruge rigtige taster, kan du tilslutte det medfølgende Bluetooth-tastatur.

Lavt batteriforbrug

Samsung Slate 7 er den første TCO-certificerede tablet. Energiniveau og batteriforbrug holdes lavt ved hjælp af energibesparende led-baggrundsbelyst skærmteknologi og Samsungs skærmteknologi PLS, som lader mere lys igennem og gør det let at se skærmen fra alle vinkler.

Farver og indhold står ifølge Samsung skarpt selv i solskin takket være en lysstyrke på 400 nits. Skærmen er desuden udstyret med samme holdbare Gorilla Glass-materiale som mobilen Samsung Galaxy S II.

Den nye tablet har også kamera foran og bagtil samt tilslutningsmuligheder som usb 2.0, m-hdmi, audio ind- og udgang og microSD-kort. Den kobler på nettet med ethernet eller WiFi 802.11b/g/n, og holder sig kørende 7 timer inden opladning på det indbyggede 40Wh batteri.

Styresystemet er Windows 7 Professional og Slate 7 er også klar til Windows 8, når det nye system er klar til næste år. Tablet-pc’en ligger klar i butikkerne til januar og sælges til den beskedne sum af 9.799 kroner – og det er vel at mærke før moms.

Læs også: Test: Få styr på tablet’en

Test: Otte Windows 8-hybridcomputere

07-04-2013: Er det en god idé, at computere skal være tablets og ultrabooks på samme tid? Læs artikel

Test af Galaxy Tab 10.1

05-09-2011: Kan Samsung Galaxy Tab 10.1stå distancen som en værdig iPad-konkurrent? Få svaret her. Læs artikel

Guide: Her er syv simple råd, der sikrer dig den bedste tablet

16-12-2015: Undgå at bruge for mange penge og få den helt rigtige løsning til dit behov. Læs artikel

Test af Samsung Galaxy Note Pro 12.2 tablet

18-04-2014: Samsung vil vise, at man med 12.2 tommer Quad HD-skærm kan være lige så produktiv som med en computer. Læs artikel

Nyhed: Her er nyhederne i Windows 8

08-11-2012: Ikke siden Windows 95 har der været så meget nyt at berette om i en opgradering af Windows-styresystemet. Windows 8 har ny brugerflade, egner sig til touchstyring og samler pc’er, tabletcomputere og mobiltelefoner under samme hat Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...