Find mere om:
I dag bliver din Xbox 360 bedre | elektronik.guide.dk

I dag bliver din Xbox 360 bedre

Netflix, ny musikbutik og trådløs streaming er med i opdatering af Microsoft Xbox 360.

Det er efterhånden blevet en tradition at Xbox 360-konsollen kølhales en større opdatering hvert efterår.

Det er gode nyheder for os brugere, der begaves med nye lækre funktioner - helt gratis. Således også i år, hvor konsollen får en gennemgribende opdatering, der ikke alene gør den klar til Windows 8-ankomsten, men også giver den endnu flere underholdningsmuligheder.

Troede du, at Xbox 360 kun handlede om konsolspil? Tro om igen. Når du har installeret efterårs-opdateringen kan du leje film, abonnere på musik ad libitum og beame indhold frem og tilbage mellem konsollen og alle dine enheder, browse på nettet ved hjælp af gestik og meget, meget mere.

Opdateringen af Xbox 360 rulles ud i disse dage, så tænd for din konsol og glæd dig ...
Her kan du se, hvad du kan se frem til:
 

Xbox SmartGlass

Xbox SmartGlass
Kender du Apples AirPlay-teknologi? Så har du en ide om, hvad Microsofts SmartGlass-teknologi går ud på; SmartGlass binder alle Microsofts enheder sammen - Xbox 360-konsollen, smartphones, tablets og computere.

Men teknologien er endnu mere ambitiøs end AirPlay; SmartGlass gør nemlig meget mere end at skubbe billeder og lyd rundt mellem dine enheder. Teknologien omdanner simpelthen konsollen til det bankende hjerte i en multiskærms-oplevelse, hvor en tablet eller en smartphone, der kører SmartGlass, trylles om til en sekundær skærm med sit eget indhold.

Eksempel: Under visningen af tv-serien Game Of Thrones på din fladskærm, vises der et kort på din tablet, så du kan se, hvor i universet den aktuelle handling udspilles. Enhederne arbej-der altså sammen for at give dig en rigere oplevelse. SmartGlass er i øvrigt ikke reserveret til Windows-brugere - du kan også installere SmartGlass på iOS og Android-enheder.

Film og tv-serier ad libitum
Der er rig mulighed for at blive underholdt på Xbox 360-konsollen, selv når du kører sur i det seneste spil og trænger til en pause.

Efterårsopdateringen byder nemlig på integration med Netflix-tje-nesten, hvor du kan abonnere på film og tv-serier ad libitum. Som det vil være T3-læserne bekendt slår Netflix dørene op til sin danske afdeling her i oktober måned - og Netflix-app’en til din Xbox 360 vil være klar i App Marketplace ved samme lejlighed.

Gider du ikke abonnere på Netflix kan du leje film hos Headweb eller Comoyo, der også er klar på Xbox 360. Der er altså rige muligheder for at lade sig underholde med film på konsollen - og Microsoft lover endda, at der er “flere på vej" ...

Xbox Music - både musikbutik og streamingtjeneste.

En komplet musikløsning
Microsoft har også annonceret tjenesten Xbox Music, der skal overtage efter den knap så populære Zune musiktjeneste.

Men Xbox Music er ikke bare en ny musikbutik; ifølge Microsoft er det en “komplet musikløsning," der giver adgang til hele din musiksamling fra alle husets skærme - og derudover er garneret med unikke sociale funktioner. Det lyder som om SmartGlass også er indblandet i denne del, med mulighed for at sende musik mellem Xbox 360‘eren, mobiltelefonen og tabletcomputeren.

Tjenesten suppleres også med en musikbutik, hvor du både kan streame millioner af musiknumre på abonnementsbasis eller købe enkelte numre eller hele albums - med andre ord: Spotify og iTunes smeltet sammen i en enkelt tjeneste. Prisen for et abonnement lander på 99 kroner om måneden.

Xbox på Windows 8
Konsollen flytter nærmest ind i din Windows 8-computer med de fire unikke Xbox-apps i Metro-stil: Games, Music, Video og Xbox SmartGlass.

Med Games til Windows 8 får du mulighed for at score achievements, sludre med venner og redigere i din avatar på computeren. Ligeledes giver Games til din Windows 8-computer eller -tablet adgang til at spille udvalgte Xbox-titler direkte på computeren eller tablet’en.

Internet Explorer - nu på Xbox 360

Internet Explorer på fladskærmen
Der skulle gå syv år inden det skete, men nu ankommer Internet Explorer-browseren endelig til Xbox-konsollen - og det med maner.

Du kan nemlig betjene browseren via håndbevægelser ved hjælp af Kinect-teknologien. For at gøre det nemt, har Microsoft udstyret Explorer med en såkaldt “web hub" hjemmeside, hvor dine mest besøgte hjemmesider samles, så de er nemme at tilgå.

Men ikke nok med med; via SmartGlass-teknologien (se andetsteds, red.) kan du bruge en smartphone eller tablet som eksternt tastatur eller controller sammen med Explorer.
 

Læs hele artiklen hos T3

Kæmpe musiktjeneste fra Microsoft 

Nyhed: Om lidt begynder den anden verden

03-06-2015: Her er udstyret, der skal få den kunstige virkelighed til at føles ægte. Noget af det kan endda købes allerede. Læs artikel

Nyhed: Kinect er den hurtigst sælgende gadget

10-03-2011: Microsofts Kinect er kommet i Guinness Rekordbog. Nu er der solgt over 10 mio. sensorer. Læs artikel

Test af Microsoft Surface Pro 4

19-12-2015: Fjerde afsnit i Microsofts Surface Pro-saga er forfinet de rigtige steder - men er ikke helt i mål endnu. Læs artikel

Nyhed: Det vrimler med billige mobiler og tablets

04-03-2015: Det er ikke kun dyre smartphones og tablets, som ser dagens lys på MWC 2015. Her er et overblik over alle de billige modeller, vi har set. Læs artikel

Test af Microsoft Surface

02-11-2012: På områder er den klasser bedre end iPad og Android. På andre falder den igennem. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...