Elektronik - nyheder, guides og test

  Type
Computer (1)
Digital fotor... (0)
Drone (0)
Vælg type
close
  Mærke
Sony
Samsung (13)
LG (10)
Panasonic (10)
Philips (9)
HTC (4)
Nokia (4)
Vælg mærke
close
  Emner
Godt køb
High-end (0)
Anmeldelse - Sony har høje ambitioner til deres mellemklassemobil Xperia M5 - og det forpligter.
Prisklassen omkring 1000 kr. er virkelig interessant, når det handler om kablede hovedtelefoner. For økonomisk er de stadig inden for rækkevidde, og her begynder den virkelig gode lydkvalitet at dukke op. Vi tester syv markante produkter på markedet lige nu
Muligheden for at tage mobilen med i bad har hidtil måttet undværes på de billigere Xperia-modeller. Men M4 Aqua er – som navnet antyder – en amfibietelefon.
Markedets bedste batteritid, fornuftigt kamera og godt produktdesign, men er den pengene værd? Læs min Sony Xperia Z3+ test her.
Test: Xperia E4G er et flot eksempel på en telefon, hvor den overflødige luksus er skåret væk, uden at det er gået ud over det vigtige.
Anmeldelse: Sonys seneste budgetmobil, Xperia E4, er langt bedre end prisskiltet antyder, men alligevel vil du aldrig glemme at den er en billig sag.
Sony har præsenterer Xperia M4 Aqua - en ny prisvenlig smartphone i mellemklassen, der har flere elementer fra Sonys dyrere Xperia Z-serie.
Masser af smartphone til små penge - Sony Xperia E4 er større end den overkommelige pris antyder.
Sony har en ny Xperia på vej til de knap så dybe lommer: Xperia E1 II.
Ny projektor i hjemmebiografen? Sony HW40ES giver dig et kæmpestort billede af høj kvalitet uden at efterlade et kæmpestort krater i din tegnebog.
Viser 1-10 af 46 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...