Elektronik - nyheder, guides og test

  Type
Software
Blu-ray-afspi... (0)
Computer (22)
Digital fotor... (0)
Drone (0)
DVD-afspiller (0)
Fladskærm (0)
Vælg type
close
 • Forstærker (0)
  Gadget (0)
  Hovedtelefoner (0)
  Højttaler (0)
  Kamera (0)
  Løbeur (0)
  Mediecenter (0)
  Mobiltelefon (0)
  Mp3-afspiller (0)
  Mp4 (0)
  Musikanlæg (0)
  Navigation (0)
  Pladespiller (0)
  Printer (0)
  Projektor (0)
  Radio (0)
  Recorder (0)
  Smartband (0)
  Smartphone (0)
  Smartwatch (0)
 • Spil (0)
  Streamer (0)
  Styringssystem (0)
  Tablets (0)
  Tv-tuner (0)
  Mærke
Windows
CCleaner (1)
3D Robotics (0)
A.C. Ryan (0)
A.C.Ryan (0)
ABook (0)
  Emner
Godt køb (0)
High-end (0)
Mini & micro (0)
Underholdning (0)
Microsoft vil have alle Windows 7 og 8-brugere til at opgradere til den nyeste version - Windows 10. Men er det overhovedet en god idé?
Hvad der er godt for din pc, er også godt for din tablet og din telefon, mener Microsoft, som tilbyder dig et fælles styresystem til alle dine enheder. Vi har prøvet de første “indfødte” Windows 10 enheder.
Microsofts nye styresystem er mere brugervenligt end forgængeren. Alligevel er alle de praktiske muligheder ikke lige iøjnefaldende. Her får du to håndfulde tips, der giver sig større udbytte af Windows 10.
Har dit Windows-skrivebord også en tendens til at blive overfyldt med filer, du ikke lige får lagt på plads? Så prøv programmet Nimi Places, der giver overblik og orden.
Windows 10 er på gaden, og har du Windows 7 eller en nyere version af styresystemet på din pc eller tablet, kan du opgradere gratis. Men er det nye styresystem værd at løbe efter, og hvad får du med i pakken?
97 tips, tricks og hemmeligheder, der ikke koster noget og giver større udbytte af Windows 7. Flere af disse tips kan også anvendes til Windows 8.
Begynder din pc at opføre sig underligt, uden at du kan forstå, hvad der er galt, så brug funktionen Systemgendannelse for at få alt til at glide igen.
Du kan forbedre Windows 8.1 med få, velvalgte justeringer. Det betyder blandt andet, at du kan få den gamle Startmenu tilbage
Er computeren en evighed om at starte op? Læs her hvordan du forkorter start-tiden betydeligt.
Windows 7 er ikke perfekt, og nogle gange opstår der uovervindelige problemer. Her er nemme løsninger på nogle af de mere irriterende udfordringer, du kan blive udsat for på Skrivebordet eller med Windows-mapper.
Viser 1-10 af 29 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...