Elektronik - nyheder, guides og test

  Type
Computer
Software
Blu-ray-afspi... (0)
Digital fotor... (0)
Drone (0)
DVD-afspiller (0)
Fladskærm (0)
Vælg type
close
 • Forstærker (0)
  Gadget (0)
  Hovedtelefoner (0)
  Højttaler (0)
  Kamera  (4)
  Løbeur (0)
  Mp3-afspiller (0)
  Mp4 (0)
  Musikanlæg (0)
  Navigation (0)
  Pladespiller (0)
  Printer (0)
  Projektor (0)
  Radio (0)
  Recorder (0)
  Smartband (0)
  Smartphone (0)
  Smartwatch (0)
 • Spil (0)
  Streamer (0)
  Styringssystem (0)
  Tablets (0)
  Tv-tuner (0)
  Mærke
Windows (22)
Apple (2)
Gimp (2)
Google (2)
Acer (1)
Vælg mærke
close
  Emner
High-end (0)
Microsoft vil have alle Windows 7 og 8-brugere til at opgradere til den nyeste version - Windows 10. Men er det overhovedet en god idé?
Alle de uønskede programmer på din computer og telefon kaldes bloatware. Noget slipper du ikke for, men meget andet kan fjernes ad omveje.
Med de tre sikkerhedspakker, vi tester her, styrker du din pc’s forsvarslinjer så meget, som det overhovedet er muligt – og får samtidig ekstrafunktioner som forældrekontrol og mobilsikkerhed. Testen er tæt – for alle tre løsninger er gennemførte og velfungerende.
Microsofts nye styresystem er mere brugervenligt end forgængeren. Alligevel er alle de praktiske muligheder ikke lige iøjnefaldende. Her får du to håndfulde tips, der giver sig større udbytte af Windows 10.
Har dit Windows-skrivebord også en tendens til at blive overfyldt med filer, du ikke lige får lagt på plads? Så prøv programmet Nimi Places, der giver overblik og orden.
Din pc er truet af forskellige typer malware. Datatid TechLife viser dig her, hvordan du beskytter dig mod de ubudne gæster
Kan sikkerhedsprogrammer overhovedet opfange truslerne, før det er for sent, og kan du ikke lige så godt bruge Windows' eget værn mod virus? Datatid TechLife giver gode råd og tester fem sikkerhedspakker til din pc.
Begynder din pc at opføre sig underligt, uden at du kan forstå, hvad der er galt, så brug funktionen Systemgendannelse for at få alt til at glide igen.
Her er 64 gratis programmer, som alle brugere med fordel kan have installeret på deres Windows-pc. Selv om de ikke koster noget, har de høj kvalitet og er virkelig nyttige
Windows er ikke så god til at vise, hvordan dine data er arrangeret på harddisken. I stedet kan du i kampen mod en overfyldt disk drage fordel af programmet TreeSize, som findes i en gratisversion
Viser 1-10 af 67 resultater
1
2
3
4
5
6
7
>
Vi anbefaler
Loading...