Find mere om:
Gem systemkopier gratis i skyen | elektronik.guide.dk

Gem systemkopier gratis i skyen

Med Comodo Backup gemmer du nemt alle dine filer online.

Det skorter ikke på gratis værktøjer til sikkerhedskopiering. Comodo Backup er lidt anderledes, fordi programmet er designet til den ikke-tekniske hverdags-pc-bruger, så du kan gemme dine vigtigste filer i dit online-arkivskab med et enkelt klik.

Comodo giver også masser af muligheder for avancerede brugere, der ønsker at tilpasse deres backups. For eksempel kan du foruden filer og mapper også sikkerhedskopiere e-mails og endda data fra din webbrowser.

Mens Comodo er udformet primært til sikkerhedskopiering af data på nettet, kan du også justere softwaren til at gemme dine data på en lokal disk eller et flytbart usb-drev.

Bedst af alt: Når du downloader Comodo, får du 5 GB lagerplads gratis.

1. Tilmelding og download

Comodo Backup-klienten kan downloades fra http://backup.comodo.com. Før du kan downloade den gratis version, skal du oprette en konto ved at angive din e-mailadresse og en adgangskode. Du får derefter to downloadmuligheder. Vælg Comodo Backup, som er den mere omfattende løsning af de to.

br/


 

2. Installer cloud-klienten

Dobbeltklik på setup efter download for at installere klienten. Du får mulighed for at også installere Comodo Cloud. Det er valgfrit, men anbefales kraftigt.

Når du markerer og trækker filer i Windows Stifinder, får du et lille vindue, hvori du slipper filerne. De gemmes herefter i dit Comodo-lager i Skyen.

br/


 

3. Klik for at sikkerhedskopiere

Når du starter programmet for første gang, scanner det dine drev og viser filerne i fire virtuelle mapper. Vælg en mappe for at se, hvor lang tid det vil tage at sikkerhedskopiere den.

Log ind ved at klikke på ”Login”-knappen. Klik på ”Online backup” for at starte sikkerhedskopieringen.

br/


 

4. Tilpas din backup

Backup-indstillingerne justeres fra Comodos hovedvindue ved at skifte til punktet Backup. Vælg mellem forskellige kilder, såsom mail-konti, browser-data med videre. Alt efter kilden får du endnu flere muligheder.

Vælger du browser-data, får du en liste over browsere installeret på din pc.

br/


 

5. Skift destination

Vælg destinationen, hvor din backup skal gemmes. Standardindstillingen gemmer dine filer på din online storage-konto og viser samtidig en liste over de filer, der allerede er gemt, og den ledige plads.

Vil du ikke justere yderligere, trykker du på ”Back up now”-knappen for at starte processen.

br/


 

6. Avancerede indstillinger

Vil du ændre yderligere, så klik på ”Next” for at få listen med indstillinger. Dine sikkerhedskopier kan også beskyttes. Klik på rullemenuen ”Password protection” for at vælge krypteringsmetode (såsom AES) og et password.

Reducer størrelsen på de sikkerhedskopierede filer ved at klikke på ”Compression and split”.

br/


 

7. Planlæg processen

Vil du køre backup-processen igen, så spar besværet ved at gemme en brugerdefineret profil. Klik på diskette-ikonet nederst i vinduet og giv den brugerdefinerede profil et navn.

For eksempel ”Browser-data-backup”. Klik på vækkeuret for at planlægge, hvornår sikkerhedskopieringen skal finde sted.

br/


 

8. Fuldfør kopieringen

Comodo vil nu sikkerhedskopiere dine data til lageret i Skyen. Gennemse lageret ved at klikke på fanen ”Online storage”. Brug pile-ikonerne for at kopiere filer direkte mellem det lokale drev og dit lager i Skyen.

Klik på ”Mount” for at få vist dit onlinedrev som et almindelig drev i Stifinder.

br/

Harddisk-krig i skyen

Guide: 10 facts om din browser

05-07-2013: Få mere ud af din adgang til internettet. Vi giver de vigtigste forklaringer og tips. Læs artikel

Guide: Gør de dårlige fotos bedre

07-03-2016: Hvis du har taget et dårligt foto af en vigtig begivenhed, behøver du ikke altid ærgre dig. For du kan ofte redde billedet med programmet Paint.Net. Læs artikel

Guide: 10 apps der gør Facebook bedre

16-12-2014: Få endnu mere ud af Facebook ved hjælp af apps. Her er 10 af de sejeste, så du nemt kan foretage videoopkald og sågar bygge dine egne apps. Læs artikel

Guide: Synkroniser dine filer med OneDrive

08-12-2014: Hvis du bruger de samme filer på flere computere og vil slippe for at rode med USB-drev, er skytjenesten OneDrive en praktisk løsning, der giver dig adgang til de filer, du skal bruge, fra hvilken som helst pc. Læs artikel

Guide: Her er den mest sårbare browser

18-06-2014: Danske Secunia er klar med en statusrapport over it-sårbarheder, som afslører, hvilken browser, der udsætter din pc for størst fare. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...