Find mere om:
CloudPlayer gør Dropbox og Google Drev.. | elektronik.guide.dk

CloudPlayer gør Dropbox og Google Drev til en jukebox

Appen CloudPlayer scanner dit musik fra alle dine lagerpladstjenester som Dropbox og Google Drev og samler det i en musikafspiller klar til streaming.

Har du en masse musik liggende i skyen hos Dropbox, Google Drev og OneDrive, men mangler en nem måde at afspille det på fra smartphonen.

LÆS OGSÅ: Apple Music: Streaming, downloads og radio i én løsning

Så er CloudPlayer den perfekte løsning, for den løser præcis det problem på en meget elegant og brugervenlig måde.

Under opsætningen forbinder du ganske simpelt til de onlinetjenester, hvor du har musik opbevaret, og helt automatisk scanner CloudPlayer dit musikbibliotek igennem og lader dig streame det, som var det Spotify eller det kommende Apple Music.

Du transformerer dermed dit musikkatalog spredt ud over flere tjenester til en enkelt app, hvor du kan navigere igennem albums, artister, afspilningslister, sange, genrer og komponister - præcis som du kender det fra de klassiske musikafspillere på din smartphone.

Understøtter AirPlay og Chromecast

Prikken over i'et er CloudPlayers understøttelse af de to teknologier, AirPlay fra Apple og Chromecast fra Google. Med disse kan du sende musikken op på det store anlæg, hvis det er parret sammen med eksempelvis et Apple TV, en Chromecast eller en Android TV-boks.

LÆS OGSÅ: Apple Music betaler musikere bedre end Spotify

Selv hvor OneDrive eksempelvis ikke understøtter disse teknologier formår CloudPlayer på næsten magisk vis at få det hele til at spille sammen alligevel.

Afspiller dit musik i hi-fi-kvalitet

Hvis du brænder for musik i absolut højeste kvalitet, også kendt som lossless eller tabsfri formater såsom FLAC, så klarer CloudPlayer også den opgave uden problemer.

LÆS OGSÅ: Har du behov for hi-fi-lyd? Tag testen her

Den byder også på funktioner som bass boost (kaldet SuperSound), en 10-delt equalizer til justering af lyden og muligheden for at gemme sange til offline-afspilning – alt sammen i et overskueligt og simpelt Material Design efter alle kunstens regler.

7 dages prøveperiode – derefter 49,99 kr.

Du kan kvit og frit afprøve denne unikke tjeneste i 7 dage ved at downloade CloudPlayer i Google Play. Om der er en iOS-app undervejs, vides ikke.

Efterfølgende skal du opgradere med et køb inde i appen til 49,99 kr. for at fortsætte med at kunne tage den i brug, som samtidig også åbner op for flere af de tidligere beskrevne funktioner.

Partner

mobilsiden_logo_med_hymanoid (1).png

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Mobilsiden.
Læs test af alle mobiler og nyheder om telefoni og gadgets på mobilsiden.dk

Nyhed: To nye Chromecasts er blevet lanceret i Danmark

30-09-2015: Google lancerer en helt ny streamingenhed og udgiver samtidig ny version af den populære Chromecast. Læs artikel

Guide: Ni geniale apps til børn mellem to og fire år

27-06-2015: Har I de rigtige apps på tabletten til de små medlemmer i familien? Få styr på børnenes apps, inden ferien starter. Læs artikel

Guide: Få mere ud af dit smartphonekamera

17-11-2014: Det bedste kamera er som bekendt det, man har med. Ifølge fotodelingssitet Flickr er smartphonen vores foretrukne kamera, hvis man dømmer efter mængden af uploadede billeder. Men styresystemets fotosoftware udnytter sjældent hardwarens muligheder fuldt ud, så det kan godt betale sig at gå på opdagelse i din app-shop, hvis du ønsker at optimere mobilens fotomuligheder. Læs artikel

Nyhed: Trådløs højttaler fra britiske Naim

01-05-2014: Muso er navnet på Naims nye trådløse bordhøjttaler. Den understøtter musikstreaming fra både Bluetooth- og AirPlay-enheder. Læs artikel

Nyhed: Mobilt styresystem overtager tv-apparatet

07-04-2014: Først fik vi Android-telefoner, så satte styresystemet sig på en del af markedet for tablets - og nu følger tv. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...