Find mere om:
Chrome 13 henter websider øjeblikkeligt | elektronik.guide.dk

Chrome 13 henter websider øjeblikkeligt

Seneste version af Googles browser er klar til download. Den giver dig blandt andet Instant Pages, som gætter hvilke sider du vil klikke på og åbner dem på et splitsekund

Det er de færreste, der værdsætter ventetid, når de gebærder sig på nettet, og er der nogen der har sat en ære i at reducere denne, er det Google, som med browseren Chrome har taget førertrøjen, når det angår hurtig web-surfing.

Nu har Google taget endnu et skridt mod en web-verden uden ventetid. Instant Pages er en ny funktion i Chrome, som introduceres med den netop udkomne version 13. Ud fra din web-adfærd, gætter den sig frem til, hvilke sider du vil klikke på, når du har foretaget en søgning på Google, og indlæser siden med det samme, så den er klar, når du klikker på linket.

Det udrydder de par sekunders ventetid, der ellers kan være, når man åbner en side, og hvis funktionen ellers virker efter hensigten, vil den gøre web-surfing til en mere flydende affære.

Ikke alle sider

Indtil videre er det dog langt fra alle sider, der understøtter funktionen, men web-udvikleren har mulighed for at implementere den på deres hjemmesider og udvælge bestemt dele, som skal præ-loades med Instant Pages.

Foruden denne funktion er der foretaget ikke mindre end 5200 småforbedringer og fejlrettelser, og så er Omnibox’en (den kombinerede adresse- og søgelinje) forbedret, så de forslag, der dukker frem, når du skriver, skulle være bedre. Som vi tidligere har fortalt kan Chrome 13 også vise en forsmag på dine udskrifter, før du printer dem.

Har du allerede Chrome installeret er det blot at gå ind i værktøjsmenuen og klikke ”Om Chrome”. Skal du bruge browseren for første gang, kan Google Chrome hentes her.

Nyhed: Derfor er Chrome mest sikker

14-02-2012: Googles Sandbox-teknologi medvirker til, at tyske myndigheder anbefaler Googles browser. Læs artikel

Nyhed: Chrome 17 er hurtig som et lyn

10-02-2012: Den nyeste version af Googles browser indlæser sider øjeblikkeligt og har bedre sikkerhed. Læs artikel

Nyhed: Nu kan du tale til browseren

29-04-2011: Den 11. version af Google Chrome er klar til download. Den er blevet lidt hurtigere. Læs artikel

Nyhed: Chrome er nu den største browser

22-05-2012: Google har besejret Microsoft – i hvert fald for en stund. Chrome er større end Explorer. Læs artikel

Nyhed: Chrome er større end Firefox

03-08-2011: Googles browser har overhalet Firefox hos de danske internetbrugere og ræser fortsat fremad. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...