Elektronik - nyheder, guides og test

  Type
Software
Blu-ray-afspi... (0)
Computer (67)
Digital fotor... (0)
Drone (0)
DVD-afspiller (0)
Vælg type
close
  Mærke
Windows (29)
Android (18)
Microsoft (14)
Google (11)
iPhone (10)
Apple (9)
Chrome (9)
Vælg mærke
close
  Emner
Godt køb (12)
High-end (0)
Microsoft vil have alle Windows 7 og 8-brugere til at opgradere til den nyeste version - Windows 10. Men er det overhovedet en god idé?
Alle de uønskede programmer på din computer og telefon kaldes bloatware. Noget slipper du ikke for, men meget andet kan fjernes ad omveje.
Hvis du har taget et dårligt foto af en vigtig begivenhed, behøver du ikke altid ærgre dig. For du kan ofte redde billedet med programmet Paint.Net.
Med de tre sikkerhedspakker, vi tester her, styrker du din pc’s forsvarslinjer så meget, som det overhovedet er muligt – og får samtidig ekstrafunktioner som forældrekontrol og mobilsikkerhed. Testen er tæt – for alle tre løsninger er gennemførte og velfungerende.
Hvad der er godt for din pc, er også godt for din tablet og din telefon, mener Microsoft, som tilbyder dig et fælles styresystem til alle dine enheder. Vi har prøvet de første “indfødte” Windows 10 enheder.
Microsofts nye styresystem er mere brugervenligt end forgængeren. Alligevel er alle de praktiske muligheder ikke lige iøjnefaldende. Her får du to håndfulde tips, der giver sig større udbytte af Windows 10.
Har dit Windows-skrivebord også en tendens til at blive overfyldt med filer, du ikke lige får lagt på plads? Så prøv programmet Nimi Places, der giver overblik og orden.
Windows 10 er på gaden, og har du Windows 7 eller en nyere version af styresystemet på din pc eller tablet, kan du opgradere gratis. Men er det nye styresystem værd at løbe efter, og hvad får du med i pakken?
Din pc er truet af forskellige typer malware. Datatid TechLife viser dig her, hvordan du beskytter dig mod de ubudne gæster
Vivaldi er en kamæleon af en browser, som du selv kan skræddersy, og som gør det nemt at organisere faneblade og skrive noter.
Viser 1-10 af 186 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...