Find mere om:
Her er de bedste smartphones i.. | elektronik.guide.dk

Her er de bedste smartphones i mellemprisklassen

Står der ny mobil på ønskesedlen, og vil du have det gode kompromis mellem pris og kvalitet, er der spændende tilbud at hente i mellemklassen.

Det bliver hurtigt dyrt at købe smartphone, når nu klassens bedste ofte er prissat over fem tusinde kroner. Samtidig er de billigste smartphones på markedet i dag præget af kompromiser for at kunne nå et lavt prisleje.

Står der ny mobil på ønskesedlen, og vil du have det gode kompromis mellem pris og kvalitet er der spændende tilbud at hente i mellemklassen. Vi giver herunder et bud på de bedste telefoner i prislejet mellem 2.000 og 3.500 kr.

LÆS OGSÅ: Julegave-guide: Den bedste billige mobil

iphone5s-step1-gallery1-2015.jpg

Apple iPhone 5S – omkring 3.000 kr.

Den er ikke helt ny længere, Apples iPhone 5S, men den er fortsat med i toppen af salgslisterne i dag – og det er med god grund. Den lille iPhone er nemlig fortsat den mindste og hurtigste mobil, du kan købe i dag.

Designet er fortsat lige så nydeligt som altid, og ydelsen er mere en hæderlig. Med det seneste prisdyk til under 3.000 kr. udgør den en god første mobil for dem, der ønsker at udforske Apples iOS-univers.

Køb den fordi:

 • Flot og yderst kompakt mobil
 • God ydelse
 • iOS-økosystemet

Læs vores test her

Få den bedste pris her

hw_424134.jpg

Huawei P8 – omkring 2.800 kr.

Kinesiske Huawei P-serie er foreningen af selskabets bedste hardware og design – og i årgang 2015 skuffer P8 bestemt ikke.

Med mobilen får du et nydeligt design, flot bearbejdede materialer, god ydelse og et kamera som leverer flotte resultater.

Softwaren er dog en særlig version af Android med iOS-look, der vil dele vandende: man enten elsker eller hader det.

Køb den fordi:

 • Nydeligt design
 • Enkelt kamera
 • Fingeraftrykslæser

Læs vores test her

Få den bedste pris her

LGG4_H815_Leather-range-shot.png

LG G4 – omkring 3.200 kr.

I LG’s fjerde generation af G-serien er der igen satset på entusiasterne. Skærmen er stor, flot og skarp, mens processoren er kraftig. Du får masser af tilpasningsmuligheder med udskifteligt batteri, udvidelser af lager via micro-SD, samt en bagside, der kan beklædes med blandt andet læder.

Kameraentusiaster bør også overveje den en ekstra gang, for den kommer med en stærk sensor på 16 MP, der blandt andet optager RAW-fotos og 4K-video. Samtidig er fokuseringen assisteres af laserdioder, mens optikken er både stabiliseret og yderst lysstærk.

Køb den fordi:

 • Avanceret superkamera
 • Flot 5,5 tommer storskærm
 • Mange udvidelsesmuligheder
 • 32 GB lagerplads

Læs vores test her

Få den bedste pris her

OPX_017-Ceramic_Front_Right_01.jpg

OnePlus X – omkring 2.050 kr.

Årets sidste nyhed fra den kinesiske mobilstartup OnePlus, hedder kort og godt X, og byder på en interessant cocktail af design og ydelse.

Her får du en mobil, der kan matche de fleste af sidste års topmobiler på teknikbladet - pakket ind i et nydeligt kabinet af glas og metal.

Køb den fordi:

 • Du får meget mobil for pengene
 • Nydeligt design
 • Enkel software

Læs vores test her

Få den bedste pris her

SM-G900F_charcoal BLACK_02.jpg

Samsung Galaxy S5 – omkring 3.000 kr.

Er du til avanceret mobil med mange muligheder, er sidste års topmodel fra Samsung værd at overveje. Den er vandtæt, kommer med et stort udskifteligt batteri, og byder på et væld af funktioner, herunder en pulsmåler og fingeraftrykslæser.

Skærmen er stadig en af de flotteste i dag, og kameraet er fortsat overbevisende, selvom det har et år på bagen. Men den seneste prisreduktion in mente er S5 blevet et interessant køb.

Køb den fordi:

 • Vandtæt
 • Mange funktioner
 • Godt kamera

Læs vores test her

Få den bedste pris her

Partner

mobilsiden_logo_med_hymanoid (1).png

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Mobilsiden.
Læs test af alle mobiler og nyheder om telefoni og gadgets på mobilsiden.dk

Test af syv nye smartphones

14-07-2016: Vi opsummerer indtrykkene af årets nye mobiltelefoner og finder deres unikke fordele, så du kan vælge den helt rigtige. Læs artikel

Nyhed: Forårets bedste billige smartphones

25-05-2016: En god mobil behøver ikke at koste kassen. Modsat tidligere, kan du nu få både kompetente og flotte mobiltelefoner til lav pris. Se de bedste her. Læs artikel

Test: De bedste mobiler lige nu

04-07-2014: Uanset hvad der er vigtigt for dig – godt kamera, stor skærm, god lyd eller rimelig pris – så har vi fundet den perfekte telefon til dig. Læs artikel

Test: Otte kvalitets-smartphones

09-08-2012: Her finder du den rette smartphone for dig denne sommer. Læs artikel

Test: Vinterens bedste Androidmobiler

20-12-2011: En smartphone står på mange ønskelister til jul. Vi har testet de mest interessante. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...