Find mere om:
Vandtæt mobil til det våde vejr | elektronik.guide.dk

Vandtæt mobil til det våde vejr

Samsung Galaxy Xcover er en Android-mobil, som er skabt til at modstå vand, støv, sne og hvad det lunefulde danske vejr ellers kan byde på

Den danske sommer har været hård imod vores gadgets, men nu er det slut med forgæves at beskytte din smartphone for regnvejret, imens du snakker med vennerne i telefonen eller opdaterer din Facebook-status på farten.

Den nye vandtætte og modstandsdygtige Galaxy Xcover fra Samsung kan holde til vand, sne og støv. Mobilen er så robust og vandtæt, at den kan ligge i vand på en meters dybde i op til 30 minutter uden at tage skade. Og når mørket falder på, er det bare at tænde telefonens lommelygte. Galaxy Xcover er tilmed modstandsdygtig over for stød takket være skærmens glas, der er fire til fem gang stærkere end almindeligt glas. Galaxy Xcover opfylder desuden sikkerhedsklassificeringen IP67.

Social Hub

Galaxy Xcover beskyttes mod fugt og støv gennem et tætsluttende plastomslag, som også gør, at mobilen ligger trygt og bekvemt i hånden. Tastaturet under skærmen er hævet, hvilket betyder, at det er let at anvende mange af telefonens funktioner selv om dine fingre er våde, eller du har handsker på.

Trods sit robuste ydre, giver Galaxy Xcover ikke afkald på sin ydeevne og sin hurtige downloadhastighed. Med operativsystemet Android 2.3 og en processor på 800 megahertz, er det let at læse e-mails samtidig med, at du hører radio eller læser dokumenter i Word eller PowerPoint, uden at telefonens funktionalitet nedsættes.

Xcover er udstyret med Samsungs Social Hub, som gør det nemt for dig at holde styr på dine kontakter, da alle informationer om dine kontaktpersoner er samlet et sted. For eksempel synkroniseres Xcovers telefonbog med e-mail, kalender, Facebook og Twitter. Taste-funktionen Swype gør det desuden muligt at skrive beskeder hurtigere sammenlignet med traditionelle metoder, eftersom fingrene trækkes mellem bogstaverne, i stedet for at tasterne trykkes ned.

Samsung Galaxy Xcover er i butikkerne fra november og vil koste 1.999 kroner.

Test: Telefoner til fiskere, frømænd og fummelfingre

02-08-2014: Toughphones er mobiltelefoner, der ikke stikker op for bollemælk. De er perfekte til håndværkere og friluftsfolk. Vi har prøvet, om de virkelig kan så meget, som de lover. Læs artikel

Nyhed: Samsung Galaxy K Zoom: En ny standard for kameratelefoner

29-04-2014: Samsung har før haft et kamera forklædt som Galaxy smartphone, og nu kommer en afløser, Galaxy K Zoom. Læs artikel

Test: Samsung Galaxy S5 – dommen fra anmelderne

15-04-2014: Anmelderne er rimelige enige om Galaxy S5. Læs her om den er værd at købe. Læs artikel

Test: Lad kameraet blive hjemme

01-03-2014: Billedkvaliteten når nye højder med de seneste mobilkameraer, og vi har fundet de allerbedste. Læs artikel

Test af Samsung Galaxy S III

30-05-2012: Smartphonen er lækker, nyskabende og lynhurtig. Vi har testet Samsung Galaxy S III. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...