Anmeldelse:
Anmeldelse: 5 out of 6
Find mere om:
Test: LuguLake trådløs oplader - Lir med.. | elektronik.guide.dk

Test: LuguLake trådløs oplader - Lir med få ulemper

Vi har testet trådløs oplader fra LuguLake - lækkert udført, med gode detaljer og pænt design.

Trådløs oplader
LuguLake Qi
LuguLake

Det amerikanske firma LuguLake har lavet en række tilbehørsprodukter til mobiler og tablets, herunder flere forskellige udgaver af trådløse opladere.

Vi har testet LuguLake Thin, der er udført i aluminium og som ifølge forhandleren dermed opnår en maksimal opladetemperatur på 38 grader.

LÆS OGSÅ: WattUp oplader dine enheder på op til fem meters afstand

Det stemmer meget godt overens med, at vi under testen ikke har bemærket nogen nævneværdig opvarmning af hverken lader eller mobil.

Læser du med fra mobilen, kan du se flere billeder her

1414038504.jpg

Nemt at finde "hot-spot"

LuguLake Thin er udformet som en cirkulær pladde, der indeholder 3 Qi-chips, der fungerer som sendere, og samtidig gør det nemmere at finde det ”hot-spot”, hvor oplader og telefon finder hinanden og oplader batteriet.

Du kan bruge din almindelige USB-mobillader til at tilslutte LuguLake Thin, der kan tage et maksimalt input på 2A. I pakke findes et micro-USB kabel men ingen strømforsyning til at sætte i stikkontakten.

LÆS OGSÅ: XOO bæltet med telefonoplader får design-hjælp

Se hvordan opladningen fungere i denne video-test:

Toolbox - Mobilsiden - LuguLake Wireless Charger

Ingen børn i nærheden

LuguLake Thin har en indbygget indikator der lyser, når oplader og telefon har ”fundet hinanden”, hvilket gør det nemt at finde den helt rigtige placering af telefonen på opladeren.

Vi kommer dog ikke udenom at telefonen selvfølgelig skal forblive på det helt rigtige sted under hele opladningen, og det var åbenbart sværere end som så, da mine børn flere gange fik skubbet til telefonen, der lå på køkkenbordet.

LÆS OGSÅ: Microsoft vil oplade din telefon automatisk og trådløst

Et skub til telefonen eller laderen kan betyde at telefonen flytter sig væk fra sit "hot-spot" og dermed stopper opladningen. Rigtig træls hvis man ikke opdager det!

1414038446.jpg

Slip for ridser og skrammer

Min sorte Lumia 930 er efterhånden blevet særdeles godt ridset og flere steder er malingen omkring USB-porten slidt af. Primært på grund af de daglige påvirkninger fra stikket til opladeren.

Det gik hurtigt op for mig, at ridser nemt kan undgås med en trådløs oplader. Ridser der kan være med til at påvirke gensalgsværdien negativt, hvis man på et tidspunkt ønsker at tjene lidt penge på sin brugte mobil.

Opladeren fra LuguLake koster omkring 300 kr. og de er måske godt givet ud, alene for at opnå en lidt højere brugtpris på telefonen.

1414037967.jpg

Fordele og ulemper

Fordele:

  • Flot design

  • Undgår ridser og skramme

Ulemper:

  • Telefonen skal ligge præcist på laderen

  • Ingen strømforsyning inkluderet

Vi har fået opladeren til test af en dansk forhandler, der i mellemtiden er lukket ned. Derfor henviser vi til LuguLakes amerikanske hjemmeside LuguLake.us eller Amazon, hvis man ønsker at købe produktet.

Partner

mobilsiden_logo_med_hymanoid (1).png

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Mobilsiden.
Læs test af alle mobiler og nyheder om telefoni og gadgets på mobilsiden.dk

Test af otte nødladere til mobil og tablet

21-07-2016: Når batteriet løber tør, og der er langt til nærmeste stikkontakt, kan en batteripakke være din ven i nøden. Læs artikel

Nyhed: Verdens bedste trådløse spilmus

23-04-2016: Logitech lancerer, hvad de selv kalder den hurtigste, letteste og mest præcise trådløse mus, verden endnu har set. Læs artikel

Nyhed: Teknologi kan lade mobilbatteriet op, når du bevæger dig

09-01-2016: En ny teknologi lader batteriet op ved at høste energi, når du går eller bevæger dig i dagligdagen. Læs artikel

Nyhed: ASUS lancerer telefon med gigantisk batteri

11-08-2015: Taiwanske ASUS er klar med en ny ZenFone Max, der gemmer på et gigantisk batteri på svimlende 5.000 mAh - dobbelt så stort som mange af konkurrenterne. Læs artikel

Guide: Sådan køber du den rigtige powerbank

02-07-2016: En powerbank til smartphonen kan være ideel at have med under ferien, men der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du indkøber en powerbank. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...