Find mere om:
Seks apps til film og tv på mobilen | elektronik.guide.dk

Seks apps til film og tv på mobilen

Det er blevet populært at se film og tv på smartphonen. Her er nogle af mulighederne.

Din smartphone kan alt, næsten, og vil du bruge din uundværlige Android eller iPhone til at se film og tv på, ja så serverer vi hermed seks apps, der kan hjælpe dig på vej.

Voddler

iPad/iPhone/Android – 42 kr./gratis/gratis.

Voddler-app'en kræver intet abonnement og lader dig leje eller se et udvalg af gratis film og serier over WiFi eller 3G med danske undertekster. Nu med iPad-app, som dog ikke er gratis ligesom iPhone- og Android-versionen, men koster 42 kr.

WebTv (Stofa)


iPad/iPhone/Android – kræver abonnement.

Har du bredbåndsforbindelse fra Stofa på 4 Mbit eller derover og altså abonnement hos Stofa, kan du gratis downloade denne app, der lader dig leje film og se tv.

Telenor Mobil TV

iPhone/Android – kræver abonnement.

Kunder hos Telenor har også chance for at se tv. Her kan du downloade en app og købe dig til tv-pakker på mobilen for 99 kr. Første måned er gratis.

3Mobil-TV


iPhone/Android – kræver abonnement.

Er du derimod kunde hos Teleselskabet 3, kan du købe mobile tv-pakker startende fra 39 kr. pr. måned for den lille pakke og op til 99 kr. for den store tv-pakke.

SPB TV Free

iPad/iPhone/Android/OVI – gratis.

Gratis app, der giver adgang til over 150 kanaler i over 20 lande. Smart, hvis du keder dig, er i besiddelse af en god bunke tålmodighed og ikke er så kritisk med, hvad du ser.

SlingPlayer Mobile

iPad/iPhone/Android – 179 kr./179 kr./154 kr.

Har du eller en ven en SlingPlayer koblet til tv’et hjemme i stuen, kan du hente signalet ned på din tablet eller mobil over 3G eller WiFi. Det virker forrygende.

LÆS OGSÅ: 10 apps til lettere shopping

Guide: Ni geniale apps til børn mellem to og fire år

27-06-2015: Har I de rigtige apps på tabletten til de små medlemmer i familien? Få styr på børnenes apps, inden ferien starter. Læs artikel

Guide: Få mere ud af dit smartphonekamera

17-11-2014: Det bedste kamera er som bekendt det, man har med. Ifølge fotodelingssitet Flickr er smartphonen vores foretrukne kamera, hvis man dømmer efter mængden af uploadede billeder. Men styresystemets fotosoftware udnytter sjældent hardwarens muligheder fuldt ud, så det kan godt betale sig at gå på opdagelse i din app-shop, hvis du ønsker at optimere mobilens fotomuligheder. Læs artikel

Nyhed: Bærbar D/A-konverter til iPhone 5-modellerne

01-11-2013: En ekstern D/A-konverter betyder i regelen bedre lyd. Astell & Kern AK10 skal være et alternativ til den lyd, som du får fra den indbyggede hovedtelefonudgang på de nyere iPhone. Læs artikel

Test af HTC Rhyme

27-02-2012: Den er designet af kvinder, men smartphonen kan også bruges af mænd. Prisen trækker ned. Læs artikel

Nyhed: 7 gratis apps til dit sociale liv

29-04-2011: En smartphone kan være din genvej til dit sociale liv. Prøv disse programmer. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...