Find mere om:
Opgrader din bilstereo med DAB og Spotify | elektronik.guide.dk

Opgrader din bilstereo med DAB og Spotify

Savner du mix, beat eller klassisk i bilen? Eller fik du ikke købt en bilstereo med Bluetooth eller AUX? Nu lanceres Tiny Audio C3, der gør det nemt at opgradere din bilstereo til digital DAB-radio, give den en AUX-indgang samt få forbindelse til musiksamlingen på din mobil via Bluetooth.

Med Tiny Audio C3 kan du opgradere din eksisterende bilstereo til digital DAB-kvalitet. Men derudover får du også muligheden for at forbinde for eksempel din mobiltelefon via Bluetooth, så du kan afspille dine playlister fra Spotify, WiMP eller en af de andre musik-tjenester. Tiny Audio forbindes til din bilstereo via en ledig FM-kanal, så du skal hverken til at installere eller trække ledninger bag instrumentbrættet.

Lyden på det digitale DAB-signal er uden skrat og støj, så du bør opleve både tydeligere og bedre lyd med DAB i din bil. Tiny Audio C3 er med DAB+, så den er fremtidssikret i forhold til overgangen til det nye DAB-signal i slutningen af 2014. Der kan dog stadig være få steder i landet, hvor DAB-signalet ikke går igennem.

DR.dk kan du se, hvordan DAB-signalet dækker din rute.
 

Opsætning på 10 minutter

Alt, hvad du skal gøre for at installere Tiny Audio C3, er at sætte den medfølgende antenne fast på bilruden og forbinde Tiny Audio C3 til bilens el-udtag. Den søger og finder selv DAB-stationerne og har mulighed for at lagre op til 30 stationer. Samtidig finder Tiny Audio C3 selv en ledig plads på FM-båndet, hvor du kan lytte til musikken via din eksisterende bilradio.

Tilslutning af mobiltelefon via Bluetooth foregår også ved et enkelt klik og kræver ikke kode. Samtidig husker den tilkoblingen og er klar til brug, næste gang du sætter dig i bilen. Der er selvfølgelig også ekstra lade-udtag, så din mobil ikke løber tør for strøm. Tiny Audio C3 har et tydeligt display og er meget nem at betjene.

Tiny Audio C3 er på markedet nu, og sælges til en vejledende pris på 1.299 kr.

DAB i bilen: Så let som at klø sig i nakkestøtten

Test af Tiny Audio M7+

10-06-2015: Nem løsning til at få DAB og digitalradio uden at skifte anlægget ud. Læs artikel

Test af Philips AE8000

01-02-2016: Den lille bordradio fra Philips har, hvad de fleste har brug for. Et beskedent omfang, simpel betjening med knapper på fronten samt fjernbetjening. Læs artikel

Nyhed: Dansk DAB-radio med Bluetooth

24-01-2016: Dansk design til at tage med på farten. Læs artikel

Test af Argon iNet2+

14-09-2014: Argon iNet2+ har internetradio og DAB, streamer musik trådløst via nettet og har indbygget Spotify Connect. Og så lyder den godt. Læs artikel

Test af Pure Evoke D4 Bluetooth

17-08-2014: Pure Evoke D4 Bluetooth er en videreudvikling af den klassiske køkkenradio med DAB+ og streaming fra mobil og tablets. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...