Find mere om:
Fleksibel stereoreceiver fra Pioneer.. | elektronik.guide.dk

Fleksibel stereoreceiver fra Pioneer fyldt med streamingfunktioner

Receiveren SX-N30DAB har DAB+, netradio og et væld af streamingfunktioner, men den trofaste pladespiller er heller ikke glemt.

SX-N30DAB er navnet på Pioneers nye stereoreceiver, som meget nemt kan ende med at blive populær. Det har både internetradio og DAB+, som giver dig mulighed for at høre radio, længe efter at FM-båndet slukkes for evigt. Og indtil den dag kan receiveren i øvrigt også divertere med konventionel analogradio.

Netværk

Receiveren kobles til dit hjemmenetværk via et Ethernet-kabel eller trådløst med wi-fi. Du kan afspille højtopløste musikfiler (også DSD) fra din pc, eller trådløst fra iOS-enheder via AirPlay. Har du iPhone og Tidal-abonnement, er det AirPlay, du skal bruge, imens streamingtjenesterne Deezer og Spotify understøttes direkte.

Indgange

Der er i alt seks analoge og to digitale indgange, og så har vi ikke medregnet pladespillerindgangen for MM-pickups.

LÆS OGSÅ: Rå hovedtelefonforstærker

sx_n30_dab_04_zoom.jpg

Effekten opgives til 85 W pr. kanal i 8 ohm, som sammen med en kondensatorbank på 16.400 mikrofarad skulle gøre den i stand til at drive de fleste højttalere overbevisende.

LÆS OGSÅ: Designradioer til jul

SX-N30DAB kan fjernstyres via mobiltelefon takket være Pioneer ControlApp, og vi forventer, at den vil blive populær, når den vil ankomme til forhandlere i januar 2016. Prisen bliver 5.498 kr.

sx_n30_dab_01_zoom.png

pioneer.dk

Test af Argon iNet2+

14-09-2014: Argon iNet2+ har internetradio og DAB, streamer musik trådløst via nettet og har indbygget Spotify Connect. Og så lyder den godt. Læs artikel

Guide: Sådan får du mest ud af musikstreaming-tjenesterne

23-10-2015: Forvirret over de uendelige mængder af musikformater og streaming-tjenester? Det er du ikke ene om. Se her, hvordan du får den mest strømlinede musikoplevelse. Læs artikel

Test af Sony CMT-X7CDB

24-07-2014: Test: Man får ikke i både pose og sæk med Sonys anlæg, men hvis man har brug for en cd-afspiller, er der ikke så mange muligheder at vælge imellem. Læs artikel

Nyhed: Hjemmebio med højopløst lyd

13-04-2014: Sony lancerer to surround-receivere, der er til at betale - STR-DN1050 og STR-DN850. Læs artikel

Nyhed: Bluetooth-modtager fra Musical Fidelity

03-03-2014: Send lyden fra mobil og tablet trådløst til anlægget. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...