Anmeldelse:
Anmeldelse: 5 out of 6
Find mere om:
Test af Pinell Go+ | elektronik.guide.dk

Test: Pinell GO+ er en DAB-radio med streaming

Endelig findes radiosuccesen Pinell GO med Bluetooth.

DAB-radio
Pinell Go+
Pinell

Plus:

Knaldgod lyd uanset lydkilde samt klasseledende batteritid. Den nye Pinell-radio har Bluetooth-streaming, så du kan bruge den som trådløs højtaler til mobilen.

Minus:

Skærmen kunne være mere lysstærk.

Man skal ikke ændre på noget, der virker, siges det. Et mantra, som både fodboldtrænere, bilfabrikanter og elektronikbranchen ofte forsynder sig imod. Hos norske Pinell har de fornuftigt nok ikke gjort noget, der kunne ødelægge succesradioen Pinell GO fra 2013 med DAB+ og FM-radio.

Den nye version erstatter heller ikke originalen, men lanceres som et alternativ for dem, der kan lide designet, lydkvaliteten og ikke mindst batterilevetiden på 24 timer, men også gerne vil have Bluetooth. Så de kan streame musik fra deres mobiltelefon og bruge GO+ som højttaler.

Radioen kommer i fire valgfri farver, men den blanke aluminiumfront og volumenhjulet i sølv er skiftet ud med sortlakeret front og volumenhjul.

Ellers er der de samme tilslutningsmuligheder som på originalen med strømstik og hovedtelefon-udgang på bagsiden, og den skifter automatisk til line-indgangen, når man stikker ledningen ind på siden af radioen. Pinell har dog ændret skærmmenuen for at gøre radioen lettere at bruge, og den har fået ur med vækning og indsovnings-timer.

OLED-skærmen er den samme og er skarp og letlæselig, men kunne med fordel have været endnu lysere for bedre læsbarhed i dagslys.

Ligesom originalen spiller Pinells nye radio godt. Den giver mere end 90 dB lydtryk på maksimum, men så må man også leve med meget forvrængning. Skru lidt ned, og det er stadig højt nok, men lydbilledet er bedre balanceret.

Pinell GO+ er stadig en af de bedste små rejseradioer, og med Bluetooth har Pinell tilføjet den eneste, vi savnede på originalen.

Læs hele testen hos Lyd & Billede.

Fakta:

  • FM/DAB+
  • Bluetooth
  • Line-indgang
  • 24 timers batteritid
  • Pris: 1.799 kr.

Nyhed: Endelig i stereo

18-09-2015: Skotske Revo laver fine radioer, men først den nye SuperSystem-model får du både stereolyd, streaming og DAB. Læs artikel

Test af Argon iNet2+

14-09-2014: Argon iNet2+ har internetradio og DAB, streamer musik trådløst via nettet og har indbygget Spotify Connect. Og så lyder den godt. Læs artikel

Test af Philips AE8000

01-02-2016: Den lille bordradio fra Philips har, hvad de fleste har brug for. Et beskedent omfang, simpel betjening med knapper på fronten samt fjernbetjening. Læs artikel

Nyhed: Fleksibel stereoreceiver fra Pioneer fyldt med streamingfunktioner

29-11-2015: Receiveren SX-N30DAB har DAB+, netradio og et væld af streamingfunktioner, men den trofaste pladespiller er heller ikke glemt. Læs artikel

Nyhed: Bærbar DAB med lang, lang spilletid

13-11-2013: Lyt til DAB-radio i et døgn i træk på én opladning fra en norsk frækkert af en bærbar radio. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...