Find mere om:
Test af Optoma NuForce BE6 | elektronik.guide.dk

Test: Optoma NuForce BE6 - Trådløs lyd på steroider

Står du og mangler Bluetooth-hørepropper, så er NuForce BE6 et godt valg.

Plus:

Stort og fyldigt lydbillede, god bærekomfort, lang rækkevidde og stænksikre.

Minus:

Lidt mørk klang og tilbagetrukket diskant, kort batterilevetid og lidt for mange plastdetaljer.

Fakta:

  • Type: Trådløse hørepropper
  • Tilslutning: Bluetooth
  • Batteri: 6 timers spilletid
  • Andet: Kontrol/mikrofon
  • Pris: 1.799 kr.

BE6-100-1.jpg

Bare det at slippe for ledninger, der sidder fast i tøj, dørhåndtag og lynlåse, er nok til, at flere og flere foretrække trådløse hovedtelefoner. Lad gå, at lyden ikke er lige så god som i de kablede – mange synes alligevel, at den bekvemmelighed, som trådløshed giver, er det værd. Der findes efterhånden også flere trådløse hørepropper at vælge imellem for dem, der vil have noget småt, som kan være i lommen.

De trådløse hørepropper har foreløbig været den foretrukne type til træning, fordi de sidder bedre fast. Især dem, der har bøjler rundt om ørerne, så de bliver siddende, når man løber osv. De er ofte farverige, med betjening til musikken og en mikrofon på ledningen.

BE6-100-6.jpg

Det har Optomas NuForce høretelefoner også, men de er mere diskrete med gylden eller grå farve og er ikke primært tænkt som træningshørepropper. Selv om de også kan bruges til det. I stedet for bøjler har de små silikonekroge, der kan sættes på propperne, og med dem sidder de godt nok fast til, at man kan løbe med dem. De kan også tåle sved og regndråber, men du kan ikke gå i brusebad med dem.

Vægten er kun 16 g. Så når du har fundet et par af de medfølgende silikonedutter, der passer i størrelsen, mærker du knap nok, at du har dem på.

Varm og fyldig lyd

Mens bærekomforten er vigtig, for at propperne skal sidde godt, uden at det føles ubehageligt i ørerne, er balancen i lyden vigtig, for at man kan holde ud at høre musik i længere tid. En kombination, som NuForce hørepropperne lykkes rigtig godt med. Et par silikonedutter i den rigtige størrelse sørger for komfort og 10 mm store elementer sørger for lyden.

Som er overraskende afbalanceret, især i bassen. Bedre end forventet, for trådløse hovedtelefoner er ofte enten for bastunge eller for tynde i bassen. Men her er der en varm og fyldig bas, uden at den bliver ulden eller svampet. Samtidig er mellemtonen åben nok til, at man får detaljerne med, og vokaler lyder troværdigt.

Læs hele testen hos Lyd & Billede

Partner

DK_LB_Logo_2015.jpg

Denne artikel er blevet til i samarbejde med magasinet om forbrugerelektronik Lyd & Billede.
Læs flere nyheder og test om gadgets og elektronik til hjemmet på lydogbillede.dk

Test: Stortest: Tag den gode lydoplevelse med dig

06-03-2016: Du kan få gode musikoplevelser overalt i din bolig med de små højttalere, vi tester her. De er trådløse. Og så kan de køre på batteri, så du helt slipper for at tænke på kabler og strøm. Læs artikel

Nyhed: Bose klar med opgraderet mini-højttaler

25-06-2015: SoundLink Mini højttaler II overtrumfer sin forgænger med længere batterilevetid, flere forbindelsesmuligheder, stemmekommandoer og indbygget højttalertelefon. Læs artikel

Test af TDK Trek Max A34

19-01-2015: Sej lyd i solid, vejrtæt indpakning. Perfekt til folk på farten. Læs artikel

Test af Sony CMT-X7CDB

24-07-2014: Test: Man får ikke i både pose og sæk med Sonys anlæg, men hvis man har brug for en cd-afspiller, er der ikke så mange muligheder at vælge imellem. Læs artikel

Test af JBL Xtreme

19-05-2016: JBL Xtreme er en munter ballademager, man kan tage med sig som en skuldertaske. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...