Find mere om:
Nyhed: Stifinder på seks tommer | elektronik.guide.dk

Nyhed: Stifinder på seks tommer

TomTom lancerer gps til svagtseende - en navigator med en skærm på imponerende seks tommer.

Vi har set tendensen på smartphones; at skærmen svulmer op. Nu har den tendens også bredt sig til gps-enheder. Hollandske TomTom har i dag lanceret sin nye Start 60, der har den største skærm og giver et af de skarpeste billeder af alle TomToms navigationsenheder. Hele seks tommer stor er skærmen. Så kan selv de mest svagtseende vist være med? Eller os, der har langt til forruden.

Apropos store forruder, så er TomTom Start 60 udrustet med hollændernes nye dual mounting-system, der giver mulighed for at montere navigationsenheden på enten forruden eller instrumentbrættet.

Mange funktioner

Start 60 er proppet med alskens navigationsfeatures, såsom MapShare kortopdateringer fra andre brugere, IQ Ruter, Avanceret vejbaneskift og en parkeringsassistent, der hjælper med at finde parkering nær destinationen.Til gengæld må vi undvære den tjeneste, der virkelig skiller TomTom fra de øvrige, nemlig Live-tjenesten. Ærgerligt.

Er du alligevel interesseret, kan den nye stifinder findes til en vejl. pris på 1.499 kr. Den er på hylderne nu.

Test af Tom Tom Go Live 1005

27-12-2010: TomTom kaster alt det gamle ud, bygger en moderne gps fra bunden og gør alting rigtigt. Læs artikel

Test: Nye topmodeller på vej fra TomTom

04-09-2009: TomTom lancerer to nye topmodeller inden for gps-navigation. De nye enheder tilhører en serie, der har fået navnet GO X50. Læs artikel

Test af TomTom ONE Europe 22 Traffic

20-05-2009: TomTom ONE Europe 22 Traffic er på mange punkter udmærket. Desværre er den også dyr. Faktisk er prisen på 1.799 kr. på niveau med gps’er, der har mange flere funktioner.

Læs artikel

Test af Tomtom XL IQ Routes

23-04-2009: Du får virkelig meget navigation for pengene med Tomtoms nyeste lavpris-produkter. Fra 1.299 kr. Læs artikel

Test: Gps'en er mere end en vejviser

19-12-2011: Den fortæller dig om vejret, holder øje med trafikken og guider dig til spændende steder. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...