Find mere om:
Håndfrie mobilsamtaler via gps’en | elektronik.guide.dk

Håndfrie mobilsamtaler via gps’en

Navigon opgraderer med tre nye modeller i high-end-klassen med fem tommer skærme.

Vi ved alle, at det er en rigtig skidt ide at tale i mobil, mens man kører i bil, i hvert fald hvis man holder den i hånden. Efter nytår bliver det tilmed også væsentligt dyrere, hvis du bliver taget i forseelsen. Løsningen er håndfri telefoni, og det har Navigon nu valgt at bygge ind i deres seneste gps’er.

Navigon 92 Premium og Navigon 92 Premium Live er således udstyret med Bluetooth-forbindelse, så du kan foretage opkald på din mobiltelefon, når du kører i bilen.

Desuden får du med disse modeller “NAVTEQ Traffic” og “Professionel stemmestyring 2.0”, mens Navigon 92 Premium Live desuden giver information i realtid og adgang til seks live-tjenester gratis i 12 måneder.

Priser fra 1.999 kr.

Foruden de to topmodeller er Navigon også klar med Navigon 92 Plus, som er en entry-level-model i den nye high-end-klasse. Navigationsenheden har alle de nødvendige funktioner, der skal til for at sikre en nem og sikker navigation og giver samtidig features som ”Aktiv vognbaneassistent” og ”Tekst-til-Tale”, der oplæser gadenavne, afstande og trafikmeldinger.

Alle 92-seriens enheder har touch-glasskærm som i kombinationen med den nyudviklede navigationssoftware Navigon Flow forenkler den intuitive betjening.

Navigon 92 Plus koster 1.999 kroner, mens Navigon 92 Premium koster 2.499 kroner. Begge er i butikkerne nu. Navigon 92 Premium Live er tilgængelig senere på måneden. Prisen er endnu ikke offentliggjort.

Nyhed: Nemme gps'er fra Navigon

03-06-2011: Navigon 70 Easy er en simpel gps, mens 70 Plus Live giver dig udvidede realtidsopdateringer. Læs artikel

Test: Tre navigationer til iPhone

13-07-2010: Det kan være fristende at købe et navigationsprogram til mobilen i stedet for et nyt apparat. Læs artikel

Test af Garmin Nüvi 1690, Navigon 8450 Live, Tomtom GO950

22-06-2010: Dagens gps er i stadig større grad tilsluttet internettet, noget som giver mere aktuel og bedre hjælp på vejen. Læs artikel

Test af Navigon 2310

21-12-2009: Selve kortet er overskueligt og nemt at køre efter, men vi savner en enklere søgning. Gps'en koster 1.400 kr.

Læs artikel

Test: GPS’en betjenes med stemmen

06-03-2009: Med Navigons 7310-model kan føreren bestemme destinationen, betjene menuen og redigere lydstyrken uden at fjerne hænderne fra rattet. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...