Find mere om:
Nu kan du tale til din Mio-gps | elektronik.guide.dk

Nu kan du tale til din Mio-gps

Mio klar med fem nye gps'er. Topmodellerne har 5-tommer skærme. Rutepunkter kan prioriteres.

Ferien lurer om hjørnet, og mange vælger at tage bilen for at drøne af sted mod fremmede himmelstrøg. De fleste med en gps spændt fast i forruden. Det ved producenterne godt, og derfor er det lige nu højsæson for lancering af nye gps’er.

Ligesom flere af konkurrenterne melder Mio sig således på banen med nye modeller. Her er tale om ikke mindre end fem friske vejvisere i Spirit-serien. Spirit 480 og 485 har 4,3” skærme, og Spirit 680, 685 og 687 har ekstra store skærme på 5”.

Alle kombinerer, ifølge producenten, navigation af højeste kvalitet, brugervenlighed og stilfuldt design med de nyeste state of the art-funktioner.

Vælg mellem ruter

Spirit 685 og 687 kommer med den nye Choice of Routes-funktion, hvor du let kan vælge mellem fire ruter-typer: den hurtigste, den korteste, den letteste eller den mest økonomiske. Så kan du vælge rute efter behag, og det er let at vælge den mest økonomiske rute, hvilket sparer dig for brændstof og samtidig gavner miljøet.

Trip Planner med Waypoint Optimization er en anden ny funktion hos Spirit 685 og 687. Her kan du indstille flere rutepunkter og prioritere dem for at optimere rute. Du kan også få ruten vist med ’simulation mode’. Hvis du ikke kender den bedste rute, vil din Mio-gps prioritere rutepunkterne for dig. Du kan anvende Trip Planner direkte på din gps eller via MioMore Desktop.

Med Voice Entry på Spirit 687 kan du indstille din rute ved at tale til din gps. Du skal blot indtale dine destinationer ved at give kommandoer. Hvis din mobiltelefon er bluetooth-kompatibel, kan du endda besvare indgående opkald uden at røre ved skærmen. Funktioner, der giver dig mulighed for at køre ekstra ansvarligt, da du ikke behøver at fjerne dine hænder fra rattet.

Find parkeringsplads

Spirit 485, 685 og 687 er med indbygget tmc-trafikinformation, der holder dig opdateret om trafiksituationen på din rute og kommer med alternative ruteforslag, hvis der er trafikpropper. Du betaler ikke ekstra for trafikinformationen, som kommer med et livslangt gratis abonnement.

Alle modeller i den nye serie er udstyret med den nye tjeneste Parking Assistance og Pedestrian Mode. Med Parking Assistance får du automatisk vist en liste over parkeringspladser, når du er én km fra din destination. Det sparer dig tid og gør parkeringen mindre stresset. Når du har parkeret bilen for at gå det sidste stykke vej, skal du skifte til Pedestrian Mode, som kan vise dig vej til dit mål eller måske udforske nye steder, der ikke er tilgængelige i bil.

De nye Mio-modeller rummer desuden en hel række andre funktioner til nem navigation. De er på markedet nu og fås til prisen på omkring 900 kr. og opefter.

LÆS OGSÅ: Nemme gps'er fra Navigon

Test af Mio Spirit 687 Europa 44

30-05-2012: Mio Spirit 687 Europa 44 er det taiwanske firmas topmodel. Men det burde det nok ikke være. Læs artikel

Nyhed: Stifinder på seks tommer

09-05-2012: TomTom lancerer gps til svagtseende - en navigator med en skærm på imponerende seks tommer. Læs artikel

Test: Gps'en er mere end en vejviser

19-12-2011: Den fortæller dig om vejret, holder øje med trafikken og guider dig til spændende steder. Læs artikel

Nyhed: Kommende gps’er får kamera

17-08-2011: Med næste generation af gps’er skal bilister ikke længere nøjes med at kigge på et kort. Læs artikel

Test af Tom Tom Go Live 1005

27-12-2010: TomTom kaster alt det gamle ud, bygger en moderne gps fra bunden og gør alting rigtigt. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...