Find mere om:
Hent Google Maps-kort til mobilen | elektronik.guide.dk

Hent Google Maps-kort til mobilen

Så kan du navigere uden at bruge formuer på datatrafik. Vejledning til offentlig transport.

Med en smartphone kan du have et af de mest veludviklede navigationssystemer i lommen, uden at betale øre for det. Google Maps er gratis at hente og giver dig et væld af funktioner til at lokalisere steder og finde vej.

Tjenesten opdateres løbende med nye features og den helt nye version 5.7 giver dig praktiske egenskaber som rutevejledning til offentlig transport og mulighed for at hente kort ned på mobilen, som kan bruges i offline tilstand.

Da det kan være en dyr fornøjelse at anvende online-navigation i udlandet kan den sidste funktion være særdeles nyttig for dem der skal på ferie og har tænkt sig at bruge mobilen som navigator. Så kan man nemlig finde vej, selvom man er logget helt af nettet.

Begrænset område

Desværre dækket kortene indtil videre kun en radius på 10 kilometer fra din aktuelle position, så med mindre du er på storbyferie og kan nøjes med at bevæge dig inden for denne afstand, slipper du ikke helt for at logge på nettet og hente kort en gang imellem.

Google Maps version 5.7 er tilgængelig til Android-mobiler nu. iPhone-brugere kan formentlig også vente at blive opdateret med de nye egenskaber i nærmeste fremtid.

Test af Nexus 9

25-03-2015: Nexus 9 er den bedste tablet i Nexus historien. Råstyrke på lyd, skærm og processor samt en fantastisk brugeroplevelse med få problemer. Læs artikel

Nyhed: Gratis mobilnavigation fra Krak

10-04-2014: Find vej med mobilen. Også selv om du ikke er på nettet, eller du befinder dig i udlandet. Læs artikel

Test: Drømmen om KITT: Test af smarte bilsystemer

22-10-2012: Først mobiltelefonen, så dit fjernsyn. Nu er turen kommet til din bil, som også skal være smart. Læs artikel

Guide: Få det bedste ud af gps i mobilen

15-04-2011: Skal du nyde forårsvejret i påsken er her 10 gode råd til, hvordan du bruger gps optimalt Læs artikel

Test: Det kan Android 3.0 Honeycomb

11-01-2011: I tekst og video får du her en kort forklaring på, hvad Android 3.0 Honeycomb giver dig. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...