Find mere om:
Garmin-gps klarer det hele | elektronik.guide.dk

Garmin-gps klarer det hele

Garmin Montana er skabt til at dække alle dine gps-behov - både turen i bil og skattejagten.

Med Montana skal du nok komme frem, lige meget hvor du skal hen. Montana er solidt konstrueret for at kunne holde til alt hvad du byder den. Samtidig er den vandtæt og skal nok holde til en gang mudder også, endda også selvom den er monteret i laderbeslaget, der fås som tilbehør.

Brug dette beslag sammen med City Navigator kort og du har en bil-navigator der, som du er vant til, kan guide dig frem til destinationen. Er du på motorcykel eller off roader som eksempelvis en ATV kan du benytte det ekstra hårdføre styrbeslag så Montana stadig kan give dig de anvisninger du har brug for.

Til vandreturen sætter du ganske simpelt et par almindelige høretelefoner i Montanas 3.5 mm stik, så du tydeligt kan høre anvisningerne til turen over bjerget, gennem skoven eller hvor du har valgt at tage på vandretur.

Også topografiske kort

Montana er kompatibel med hele Garmins udvalg af detaljerede topografiske kort samt marine- og vejkort. Den understøtter også det nye BirdsEye Select og Birdseye Satelite visning (kræver abonnement), som giver mulighed for at hente bestemte områder af dine kort og satellitbilleder til din enhed.

Når du tilslutter din Montana til din computer, kan du bruge disse kort sammen med BaseCamp, Gamins turplanlægningssoftware, der findes som gratis download og er beregnet til at hjælpe dig med at planlægge din tur ned til mindste detalje.

To batterimuligheder

For at være sikker på at have strøm til hele turen er Montana udstyret med to forskellige batterimuligheder. Man kan benytte det medfølgende Li-Ion batteri, som er af letvægtstypen og giver strøm til op til 16 timers drift.

Skal du være væk længe og ved at du ikke kommer i nærheden af strøm kilder til genopladning af det medfølgende batteri, kan Montana også køre på 3 AA batterier, som giver yderligere 22 timers drift. På den måde kan roligt tage på længere ture væk fra civilisationen. Så længe du blot har et par batterier med i tasken så er vejen tilbage altid lige ved hånden. Ikke mere papir!

Montana understøtter Geocaching GPX filer til download af geocaches og detaljer direkte til enheden. Med Montana kan du have informationer som placering, terræn, sværhedsgrad, beskrivelser af forhold og så videre, hvilket betyder farvel til manuel indtastning af koordinater og farvel til printede anvisninger. Man oploader blot GPX filen direkte til enheden og går i gang med at jagte caches. Geocaches kan hentes kvit og frit fra www.opencaching.com, et gratis online forum hvor man ud over at hente geocaches også kan lave sine egne og efterfølgende dele dem med andre brugere.

Indbygget kamera

Mens du er ude og Geocache kan du undervejs dokumentere din tur med Montanas indbyggede 5-Megapixel kamera som automatisk Geotagger de billeder man skyder med det, med positionen hvor det er taget så man nemt kan navigere tilbage til den samme placering igen i fremtiden.

Montana Serien omfatter 3 modeller; Montana 600 med verdensomspændende baggrundskort, 650 med verdensomspændende baggrundskort og 5MP kamera og sidst Montana 650t med verdensomspændende baggrundskort, 100k topografisk Europa kort og 5-Megapixel kamera.

Læs også: Gps'er med store skærme til rejsen

Nyhed: Garmin med livebilleder af trafikken

17-05-2011: NüLink! 2300-serien har 3D Traffic og PhotoLive-kameraer samt adgang til sociale tjenester. Læs artikel

Test: Find den bedste gps til ferien

16-05-2011: Smarte funktioner fordyrer købet. Tænk også på, at der skal være plads til nye kort. Læs artikel

Test af Garmin Asus Nüvifone A50

23-08-2010: Garmin Asus' nyeste kombination af gps og telefon er dyrere, men er den også bedre end sin "lillebror"? Læs artikel

Test af Garmin Nüvi 765T

01-05-2009: GPS'en Nüvi 765T til 2.188 kr. har en middelmådig skærm, præcisionen lader noget tilbage at ønske, og rutevalget er ikke just intelligent.

Læs artikel

Nyhed: Gps'er med store skærme til rejsen

14-07-2011: De store producenter er alle klar med friske modeller udstyret med nye smarte funktioner. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...