Find mere om:
Gratis mobilnavigation fra Krak | elektronik.guide.dk

Gratis mobilnavigation fra Krak

Find vej med mobilen. Også selv om du ikke er på nettet, eller du befinder dig i udlandet.

Gratis navigations-apps er ikke noget nyt, tag blot Google Maps. Men de plejer at have deres begrænsninger, ikke mindst, at man almindeligvis skal være på nettet. Så de holder op med at fungere, hvis dækningen fejler, og man bliver ruineret, når man bruger dem i udlandet.

LÆS OGSÅ: Ny streaming-tjeneste fra McIntosh

Den gratis app fra Krak er baseret på De Gule Sider/Eniro, så ud over adresser er det også muligt at søge efter virksomheder. Kortene fungerer offline og har alle de funktioner, som man forventer af en rigtig gps-navigator, såsom stemmeanvisning på dit eget sprog, advarsel om hastighedsbegrænsninger og fotofælder samt hjælp til at finde parkering og benzintanke.

LÆS OGSÅ: Her lader mobilen på 30 sekunder

I modsætning til andre gratis mobilnavigations-apps gemmer Krak Navigation alle sine kort på mobilen, så den fungerer, også selv om der ikke er internetforbindelse, og den belaster ikke telefonregningen med kostbar dataroaming, når du bruger den på rejse.

3D1-460x690.jpg

LÆS OGSÅ: Denne dims gør din iPod-dock trådløs

Og de features, som måtte mangle i gratisversionen, kan købes. Det gælder ikke mindst vejkort til andre lande. Skandinavien koster 129 kr., og kort over hele Europa kan købes for 165 kr. Angiveligt med livstidsopdatering. Trafikinformation koster 7 kr. om måneden.

tilkøb1-460x690.jpg

Krak Navigation findes på App Store og Google Play.

Se din by fra appens skærm

Guide: Få det bedste ud af gps i mobilen

15-04-2011: Skal du nyde forårsvejret i påsken er her 10 gode råd til, hvordan du bruger gps optimalt Læs artikel

Nyhed: Hent Google Maps-kort til mobilen

08-07-2011: Så kan du navigere uden at bruge formuer på datatrafik. Vejledning til offentlig transport. Læs artikel

Guide: Få mere ud af dit smartphonekamera

17-11-2014: Det bedste kamera er som bekendt det, man har med. Ifølge fotodelingssitet Flickr er smartphonen vores foretrukne kamera, hvis man dømmer efter mængden af uploadede billeder. Men styresystemets fotosoftware udnytter sjældent hardwarens muligheder fuldt ud, så det kan godt betale sig at gå på opdagelse i din app-shop, hvis du ønsker at optimere mobilens fotomuligheder. Læs artikel

Test: Drømmen om KITT: Test af smarte bilsystemer

22-10-2012: Først mobiltelefonen, så dit fjernsyn. Nu er turen kommet til din bil, som også skal være smart. Læs artikel

Guide: Vælg det rigtige styresystem

19-04-2012: Skal du vælge en mobiltelefon med Android, Apple iOS eller Windows Phone 7? Bliv klogere her. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...