Find mere om:
Se! En Technics-pladespiller! | elektronik.guide.dk

Se! En Technics-pladespiller!

Technics fortsætter sit comeback med en ny pladespiller, trådløs hi-fi og HD-hovedtelefoner.

Mange af os, der voksede op i 70’erne og 80’erne, husker Technics’ hi-fi, også pladespillerne. Den yngre generation kender måske DJ-klassikerne SL1200, 1210 og så videre, men det er længe siden, de gik ud af produktion.

Sidste år relancerede Panasonic Group mærket Technics med svinedyre high-end-forstærkere og højttalere. I år fortsætter de blandt andet med en helt ny pladespiller.

Læs testen af Technics dyreste anlæg her

Foreløbig er det bare en prototype, og den kommer ikke til salg før engang i 2016. Men det ligner allerede noget, vi gerne vil have fat på. Og hvert fald teste.

Pladespilleren har ikke fået nogen specifikationer endnu, men den bliver direkte drevet med børsteløse motorer og hurtig opstart og stabil rotation.

img-st-g30-g-ex3.png

Længe før pladespilleren er i butikkerne, kommer Technics Grand Class G30-serien med en ST-G30 musikserver (billedet herover) og en SU-G30 netværksafspiller med indbygget 50 W forstærker (billedet nedenfor).

Musikserveren har indbygget cd-afspiller, så du kan rippe cd’er bit-perfekt og gemme dem på serverens indbyggede SSD-drev.

LÆS OGSÅ: Tablets og computere i stride strømme

Netværksafspilleren, som understøtter tilslutning via DLNA, Wi-Fi (AirPlay) Ethernet, USB og Bluetooth, skal efter sigende have en ekstremt lav jitter og baggrundsstøj. Digitalkonverteren arbejder for øvrigt op til 384 kHz/32-bit, og understøtter afspilning af DSD filer: DSD11.2 MHz.

Den har også pladespillerindgang og analog lydindgang.

img-su-g30-g-ex1.png

LÆS OGSÅ: Kompakt multiroom fra B&O Play

Der kommer også et eksklusivt alt-i-et-anlæg, kaldet SC-C500, med cd-afspiller og højttalere, der spreder lyden 270 grader, samt en EAH-T700 hovedtelefon til den kræsne, som vil strække sig helt til 100 kHz (!).

Test af Technics R1

27-05-2015: Test: Technics er tilbage med et anlæg, der byder på musikmagi i eventyrklassen. Men det koster også det halve kongerige. Læs artikel

Nyhed: Magisk trådløs stereo fra Musical Fidelity

13-12-2014: Kompakt trådløst anlæg fra Musical Fidelity, som samtidig lancerer en brandbilrød pladespiller med hjælp fra vennerne hos Pro-Ject. Læs artikel

Test af McIntosh MT10

25-05-2013: Det er et paradoks, at vinylsalget øges, når alle kan streame musik næsten gratis. Med denne pladespiller forstår man hvorfor. Læs artikel

Nyhed: Technics relancerer sin legendariske SL-1200-pladespiller

13-01-2016: Den klassiske pladespiller genopstår med flere forbedringer, og kommer også i en specialudgave. Læs artikel

Test af Philips HTL7140 lydbar

20-12-2015: Philips-lydbaren imponerer med et forholdsvis stort lydbillede fra en virkelig kompakt konstruktion. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...