Find mere om:
Test af Samsung HW-J6510 lydbar | elektronik.guide.dk

Test: Lydbaren, der matcher dit buede tv

Hvis du har et buet tv – og helst fra Samsung – så passer denne lydbar perfekt designmæssigt

Surroundsystemer skal omslutte dig med vellyd, men det er ikke grunden til, at denne Samsung-lydbar buer ganske meget. Den er bygget til at matche et af de ret nye, buede tv fra Samsung. Har du et tv af et andet mærke, kan du ikke være sikker på at buens vinkel passer perfekt.

Det særlige design gør HW-J6510 til et specielt produkt, men finder du designet smart, er det da en overvejelse værd.

Selve enheden fylder ikke meget, men den buede formgivning betyder naturligvis, at lydbaren fylder mere end en ”normal” type.

Som de øvrige testdeltagere parres Samsung-enheden med en trådløs subwoofer, og du kan overføre musik trådløst til systemet via Bluetooth.

Du behøver ikke engang tænde for lydbaren, når du skal spille. Så snart den modtager signal fra en smartphone eller anden Bluetooth-enhed, som den på forhånd er parret med, vil den tænde.

Selve lydbaren er ret tung, og det krumme design har betydet, at man har måttet lave et solidt kabinet.

Men det er kun godt for lydkvaliteten. Så kvalitetsindtrykket er godkendt. Subwooferen er mere plastikagtig, men ganske nydelig i sin finish og derfor let at placere i stuen.

Basenhed og -port er placeret i siden af højttaleren, og den er derfor ret afhængig af, hvor tæt du stiller den på væggen.

Tæt ved vil bassen blive forstærket ganske hørbart. Placeret fri af væggen vil du opdage, at subwooferen går fint i spænd med lydbaren, og lydbilledet er varmt og homogent. Ganske behageligt faktisk.

Surround-virkningen er ikke overvældende, men stemmer står klart, og der kan også komme et par solide drøn fra subwooferen.

Musikken gengives ikke med det overskud, du møder hos en Harman/Kardon eller Denon, men gengivelsen er absolut godkendt.

Det allerbedste argument for HW-J6510 er dog, at det er et naturligt valg til et krumt Samsung-tv.

Test af Samsung Wireless Audio 360 R7

16-09-2015: Alle kan få sig et sweet spot med Samsungs rundstrålende multirumshøjttaler, der lover meget – og faktisk holder en del. Læs artikel

Test: Sådan får du nemt god lyd fra tv’et

14-01-2016: Nogle af dem kan også indgå i trådløse multirumssystemer, og så sparer du at skulle købe et trådløst anlæg. Læs artikel

Test af Philips HTL7140 lydbar

20-12-2015: Philips-lydbaren imponerer med et forholdsvis stort lydbillede fra en virkelig kompakt konstruktion. Læs artikel

Guide: Sådan får du mest ud af musikstreaming-tjenesterne

23-10-2015: Forvirret over de uendelige mængder af musikformater og streaming-tjenester? Det er du ikke ene om. Se her, hvordan du får den mest strømlinede musikoplevelse. Læs artikel

Nyhed: Yamaha med fuld trådløs frihed

15-09-2015: MusicCast er et navn, som man lige så godt kan vænne sig til. Det hedder nemlig Yamahas trådløse teknologi, som vi kommer til at se meget mere til. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...