Find mere om:
Test af Samsung Galaxy S | elektronik.guide.dk

Guide: Test af Samsung Galaxy S

Står der mobil på ønskelisten? Her er de bedste til forældre, bedsteforældre og børn.

Seneste anmeldelser

Webvideo

Mobil top 5

Overvejer du at købe en mobil i julegave til et familie-medlem? Det kan være svært at overskue udbuddet af mobiltelefoner, men bare rolig - hjælpen er nær! 

Mobilsiden.dk har her listet to gode bud på mobiler til både forældre, bedsteforældre og børn.

Én telefon du kan købe, hvis der er god plads i budgettet, og et bud på en mere budget-venlig model.

Til Far

Nokia N8 - Dette er Nokia på en helt ny måde! Med N8 giver du en af de bedste smartphones aktuelt på markedet. Den synkroniserer perfekt med arbejds-mails, sociale netværk, kalender og meget mere. Især kameraet på 12 megapixels er værd at bemærke - det tager nogle fuldstændig forrygende billeder.
Pris cirka 3.500 kroner. Læs også testen af Nokia N8. 

Samsung GT-E2370 XCover - Er far håndværker? Så er denne Samsung Xcover et rigtigt godt bud på en særdeles hårdfør mobil. Den er decideret vandtæt, men også ridse- og stød-sikker. Der skal virkelig meget til for at dræbe denne mobil.
Pris cirka 650 kroner. Læs også testen af Samsung XCover. 


Til Mor

Apple iPhone 3GS 16 GB - Der er ingen grund til at købe den nyeste model, forskellen på 3GS og 4 er meget lille og ligger mest i designet. Der findes efterhånden applikationer (eller små programmer om man vil), til hvad som helst. Og på din iPhone ligger de på startskærmen og er nemme at komme til. Her kan du have madopskrifter, strikkeopskrifter, vejret, nyhederne og meget mere lige ved hånden.
Pris cirka 4.000 kroner. Læs også testen af Apple iPhone 3GS.

Nokia X3-02 Touch and Type - Her er en billig, men ny Nokia-model, der på den ene side ligner det, man kender fra tidligere Nokia-mobiler og er nem og intuitiv at bruge, men samtidig er pæn og en helt ok accessorie.
Pris cirka 1.200 kroner. Læs og testen af Nokia X3-01.


Til teenagepigen

HTC Desire (i hvid) - Denne mobil er en meget populær smartphone - ikke uden grund. Den er på mange måder en perfekt mobil, med et brugervenligt styresystem, masser af muligheder for at gøre forsiderne personlige, og altid adgang til mail, Facebook, Twitter, og alle de applikationer du kan have brug for. I farven hvid er det tilmed en model, som ikke alle har, og som er pæn og moderigtig.
Pris cirka 3.200 kroner. Læs også testen af HTC Desire. 

Sony Ericsson Xperia X10 mini - En smartphone i mini-format. Telefonen er lækker og kan alt det, de store også kan. Den er bare mindre. Skærm-størrelsen sætter selvfølgelig sine begrænsninger, men den er ellers både lille, lækker og har et super godt kamera. Her har du din mail, Facebook, spil og applikationer lige ved hånden, og uden at det fylder noget.
Pris cirka 1.400 kroner. Læs også testen af Sony Ericsson Xperia X10 mini. 


Til teenagedrengen

Samsung Galaxy S 8GB - Her er en gadget, som alle drenge vil elske. Den har den absolut pæneste skærm på markedet pt, og den nyeste version af Android-styresystemet. Skærmene kan tilpasses med Facebook-opdateringer, vejrudsigter, batterikontrol og meget mere.
Pris cirka 3.200 kroner. Læs også testen af Samsung Galaxy S. 

HTC Wildfire
- Her er et godt bud på en begynder-smartphone. Den kan det samme som de større smartphones, bare i en nedskaleret størrelse og med lidt dårligere specifikationer. Men funktionerne fejler ikke noget. Du har stadig din mail, Facebook, Twitter med mere lige ved hånden.
Pris cirka 1.900 kroner. Læs også testen af HTC Wildfire. 

Til bedsteforældrene

Emporia Elegance - Her er en decideret ældre-mobil, men en lækker en af slagsen. Store knapper, tydelig skrift i displayet, nemme genvejstaster og god, høj lyd. Samtidig er den pæn og skriger ikke "ældre-mobil" til himlen.
Pris cirka 1.200 kroner. Læs også testen af Emporia Elegance.

Nokia 3710 Fold - Dette er ikke en decideret "ældre-mobil", men alligevel et rigtig godt bud på en telefon til den ældre generation. Tasterne er forholdsvis store, nemme at ramme, og menuen er enkel og overskuelig. Lyden er god, og fordi det er en klap-telefon skal man ikke bekymre sig om tastelås, og kommer ikke uforvarende til at ringe op fra lommen.
Pris cirka 1.000 kroner. Læs også testen af Nokia 3710 Fold. Glædelig jul fra Mobilsiden.dk

Læs også: Ny topmobil fra Google og Samsung

Test: De bedste kameramobiler

04-06-2013: At tage billeder med mobilen er uden tvivl mere praktisk end at slæbe rundt på et kompaktkamera, men hvordan er det med billedkvaliteten? Læs artikel

Nyhed: Mobil top 10: Nokia dominerer

06-10-2009: Halvdelen af pladserne på september måneds top 10 tilfalder Nokia. Men førstepladsen holdes for anden måned i træk af en lille producent. Læs artikel

Test af HTC Desire, Sony Ericsson Hazel, HTC HD Mini, Nokia X6

06-07-2010: Skal der slappes af i hængekøjen eller på stranden, skal man finde det rigtige grej. Læs artikel

Nyhed: Mobilen afslører alt om dit liv

02-11-2009: Har du tænkt på, hvor meget mobilen egentlig ved om dig? I fremtiden ved den endnu mere. Læs artikel

Nyhed: Top 20: Danskerne elsker Nokia og touch

30-07-2009: Når danskerne skal købe mobiltelefon bliver det oftest en Nokia - men Sony Ericsson hænger på. Også touchmobiler er populære. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...