Find mere om:
10 nyttige iPhone-apps | elektronik.guide.dk

10 nyttige iPhone-apps

Her er sommerens nyttigste apps til din iPhone, iPod touch eller iPad. Du finder alle på App Store, og flere af dem er gratis eller så billige, at det bare er at downloade dem.

Navigon-gps

Den måske bedste gps til iPhone findes i versioner til næsten hele verden. En skandinavisk version af Navigon MobileNavigator koster 339 kr. Ikke ligefrem den billigste gps-app, men som vores test konkluderer, er dette den bedste til iPhone lige nu.

Passer til iPhone.

iFlight

Med denne app har man fuld kontrol over flyafgange og -ankomster. Den fortæller om forsinkelser, således at man kan slappe af og undgå stress, fordi man måske har knapt med tid, eller man kan vælge at ærgre sig over det samme. Uanset hvad, med iFlight kan man følge ruterne til flyafgange over hele verden og søge efter flyafgange, således at man kan finde den rute, som passer bedst, før man bestiller en flyrejse.

Passer til iPhone.

Butcher

Sommer er højsæson for at grille. Med denne app svider du ikke koteletterne, og mens vi venter på, at alarmen skal fortælle, at nu er entrecoten rosa, kan du også lære noget. Butcher viser dig, hvor på dyret stykket er hentet, man får nyttige tips på vejen og opskrifter på den perfekte lammekølle, eller hvad det måtte være af kød fra okse, lam, kalvekød eller svinekød. Bare sørg for at holde marinaden fra iPhone'en, så kan det ikke gå galt for dig som grillmester med Butcher-app'en.

Passer til iPhone.

BBC World

Verdens måske bedste nyhedskanal er ikke længere væk end din iPhone. BBC World koster ikke noget og giver dig 24 timers adgang til de seneste nyheder direkte på mobilen. Live. Men man må punge ud med 1,59 euro for en 30 dages abonnementsperiode, og så kan man se BBC World News, enten man er på 3G-net eller trådløst netværk. App'en tilpasser sig båndbredden automatisk, således at man kan få ok billedkvalitet selv med en smal båndbredde.

Passer til iPhone.

Weather Pro

Alle snakker om vejret, men ingen gør noget ved det. Med Weather Pro har du i det mindste fuldt overblik over vejret, ikke bare der hvor du er, men over hele verden. Den viser animerede vejrprognoser og støtter visning fra vejrsatellitter. Kigger man efter mere end bare temperatur, sol eller regn, er dette app'en, man skal have på sin iPhone eller iPod touch.

Passer til iPhone.

Worldmate

Dette er den rejsendes bedste ven. WorldMate holder dig ikke bare opdateret på flyafgange, den kan også finde hotelværelse for dig, og man kan booke fra app'en og følge med i vejrudsigten hvor som helst i verden. Op til fem dage frem i tiden. Her finder man også valutaomregner, rejseplanlægger og to do-lister for hele ugen i en og samme kalender. En endnu mere avanceret version kan købes og hedder WorldMate Gold og passer godt til dem, der er på farten hele tiden.

Passer til iPhone.

Navionics

Mange kender deres lokale farvand bedre end deres bukselomme, men for rejsende bådfolk med hang til at opsøge nye pladser er Navionics' søkort guld værd. Du kan sidde på dækket og planlægge din rejse og følge ebbe og flod og finde interessepunkter langs kysten.

Passer til iPhone.

Open Wi-Fi Spots

Når man rejser, er det vanskeligt at finde gratis adgang til trådløst netværk. Open Wi-Fi Spots holder dig opdateret på gratis wi-fi og viser dig, hvor du skal gå hen for at finde et hotspot med fri trådløs adgang. App'en med over 60.000 hotspots registreret opdateres med 500 nye hver uge, og man kan selv rapportere de hotspots, man måtte opdage, og få dem lagt til listen i Open Wi-Fi Spots.

Passer til iPhone/iPad.

Lonely Planet City Guide

Med kort-app'en på iPhone kan man finde det nationalmuseum, man leder efter. Men med Lonely Planet City Guide kan man også læse historien om museet, læse om kunsten indeni og ellers finde rundt i byen. Lonely Planet City Guide findes til et stort antal byer og er et omfattende og nyttigt opslagsværk, som enhver rejsende med iPhone må have.

Passer til iPhone.

Translator med tale

I stedet for at hakke og stamme i det kan man lige så godt lære sig fremmede sprog med Translator. Her får man talehjælp, således at man hører, hvordan ordene udtales. Translator with voice oversætter for dig, begge veje, således at man kan taste en sætning ind på det fremmede sprog og få den oversat. Og omvendt kan man skrive det ind, man skal sige, og enten forsøge sig på udtalen selv eller lade Translators talehjælp gøre arbejdet. Eneste ulempe er nødvendigheden af at være opkoblet, for at Translator skal fungere optimalt.

Passer til iPhone/iPad.

LÆS OGSÅ:iPhone apps - er de pengene værd?

Test af Samsung Galaxy S

14-12-2010: Står der mobil på ønskelisten? Her er de bedste til forældre, bedsteforældre og børn. Læs artikel

Guide: 10 iPhone-tips til iOS 4

23-06-2010: Mobilsiden.dk giver dig 10 små tips, som kan hjælpe dig i gang med iOS 4 på iPhone 3GS. Læs artikel

Test: Fjernbetjen dit hjem med din iPhone

19-05-2010: Har du glemt at slukke lyset eller endnu værre strygejernet? Alt det kan du styre fra din iPhone, selv om du for længst er kørt hjemmefra. Læs artikel

Nyhed: iPhone kidnapper din navigation

18-03-2010: Har du købt navigation fra Navigon på iPhone, er pengene tabt, hvis du skifter til f.eks. en Android-mobil som dem fra HTC og Sony Ericsson. Læs artikel

Guide: Tip: Billige sms'er mellem iPhones

02-10-2009: En gratis applikation fra App Store kan skære ned på dine sms-udgifter, hvis du normalt skriver sammen med andre iPhone-brugere. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...