Find mere om:
Her er de bedste gratis apps til mobilen | elektronik.guide.dk

Her er de bedste gratis apps til mobilen

Disse programmer må du have, hvad enten du har en iPhone eller en Android-mobil.

10. Skype

Gratis Skype til Skype-opkald over 3G og Wi-Fi og klassiske tekst-beskeder, holder dig konstant i kontakt med resten af verdenen. Der er endnu ingen video.'

9. Kindle

Du behøver ikke købe en Kindle e-bogslæser for at få adgang til de mange digitale bøger. Denne app giver dig nemlig mulighed for at læse Kindle-bøger fra Amazon.

8. TV2 nyheder

Få nyhederne fra TV2 tilpasset din mobiltelefon samt overblik over vejret, benzinpriser, kurser, løbende overskrifter m.m. (de sidste muligheder dog kun på iPhone).

7. Endomondo

Forvandler din mobil til et pedometer, der kører i baggrunden og måler din distance. Du kan justere sensitiviteten.

6. Rejseplanen

Står du på et sted og vil finde den næste afgang eller hurtigste rute til et andet stop, så brug denne app til at planlægge din rejse bedst muligt, uanset om du skal med tog eller bus

5. Bump

Slå rent bogstaveligt to Wi-Fi-forbundne mobiler mod hinanden for at udveksle telefonnumre, sammenligne venner eller blive venner på Facebook.

4. Wikitude

Peg din mobil på dine omgivelser, næliggende landemærker eller andre interessepunkter, og du vil få et væld af information på din skærm.

3. Dropbox

Lader dig bruge skyerne til at gemme og dele filer og mapper på nettet, uanset hvor du er på alle web-glade enheder. Lagerplads går fra gratis 2 GB helt op til 100 GB. Et uundværligt program der sparer dig mange ærgrelser og USB-nøgler.

2. DMI

Hvis der er noget, der interesserer os danskere, så er det vejret. Denne app giver lokale vejrmeldinger fra mere end 500 byer i Danmark, Grønland og Færøerne.

1. Facebook

Verdens mest populære sociale netværk lige direkte i din hånd. Tjek Facebook, chat, upload dine fotos, hold dig i kontakt med dine venner.

Guide: Pendler - disse apps bør du prøve

18-05-2011: Uanset om du kører bil eller pendler med tog, bør du altid have disse apps på dig. Læs artikel

Nyhed: Fem gratis apps til storbyferien

14-04-2011: Hvis du har en storbyferie i sigte, er der nogle apps, som kan hjælpe dig lidt undervejs. Læs artikel

Nyhed: Applikation der hjælper, når (trafik)uheldet er ude

30-06-2010: Et forsikringsselskab har udviklet en applikation, der hjælper dig med at få styr på det, der skal styr på efter en bilulykke. Læs artikel

Test: De bedste kameramobiler

04-06-2013: At tage billeder med mobilen er uden tvivl mere praktisk end at slæbe rundt på et kompaktkamera, men hvordan er det med billedkvaliteten? Læs artikel

Nyhed: Her er nyhederne i Android 4.1 Jelly Bean

29-06-2012: Hvilke nye funktioner får din Android-mobil i nær fremtid? Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...