Find mere om:
Guide: Pendler - disse apps bør du prøve | elektronik.guide.dk

Guide: Pendler - disse apps bør du prøve

Uanset om du kører bil eller pendler med tog, bør du altid have disse apps på dig.

Disse apps til Android og iPhone kan hjælpe dig, uanset om du sætter dig ud i bilen eller kører med offentlige transportmidler.

Tjekbenzin

Benzinpriserne er ved at nå svimlende højder, så det er med at spare, hvor man kan. Denne brugerdrevne app leder dig til de billigste benzinpriser i Danmark.
Gratis, Android og iPhone.

Rejseplanen

En uundværlig app for alle, der skal rejse med det offentlige transportsystem i Danmark. Rejseplanen er en app-version af det kendte site rejseplanen.dk.
Gratis, Android og iPhone.

Augmented Driving

Futuristisk kørehjælp, der bruger gps, kompas og kamera til at lægge et AR-lag (Augmented Reality) - inklusive advarsler om andre biler, hastighedsgrænser og kørebaner - over vejen.
18 kr., iPhone.

DSB Billet

Er du træt af at stå i kø for at købe en billet til dit DSB-tog eller kæmpe med besværlige automater? DSB Billet er gratis og lader dig købe togbilletter og få billetten leveret direkte i app’en.
Gratis, iPhone og Android.

Quick-Tunes

Hvis du kører og vil skifte nummer eller sætte en sang på din iPod på pause uden at køre af vejen, så download Quick-Tunes. Den forvandler kontrolknapperne til store knapper, du bør kunne ramme.
12 kr., iPhone.

Swiftkey Keybord free

Androids almindelige tastatur er ikke så populært hos ret mange. Hvis du er en af dem, så prøv Swiftkey Keyboard free. Denne app prøver hurtigt at regne ud, hvad du vil skrive, så du kan skrive flere sms’er.
Gratis, Android.

Du kommer aldrig til at kede dig i bussen, hvis du har din mobil i lommen. Disse tre apps vil holde din hjerne i form:

Math Workout

Brug ventetiden i bussen til at holde din hjerne i skarp træning med denne app, der dagligt udfordrer dine matematiske evner med forskellige opgaver.
Gratis.

Android Brain Tester 24 Pack Del 2!

24 forskellige hjernevridere, der nok skal sørge for at sætte din hjerne i omdrejninger og få tiden til at gå. Du kan måle dine fremskridt.
Gratis, Nokia ovi.

More Brain Exercise

Dr. Kawashima gjorde Nintendo DS berømt og ham selv temmelig rig. Nu er han tilbage med øvelser, der skal “teste og stimulere” din hjerne og hans bankkonto.
30 kr., WP7, iPhone.

LÆS OGSÅ: 7 gratis apps til dit sociale liv

Nyhed: Fem gratis apps til storbyferien

14-04-2011: Hvis du har en storbyferie i sigte, er der nogle apps, som kan hjælpe dig lidt undervejs. Læs artikel

Guide: Her er de bedste gratis apps til mobilen

26-01-2011: Disse programmer må du have, hvad enten du har en iPhone eller en Android-mobil. Læs artikel

Nyhed: Applikation der hjælper, når (trafik)uheldet er ude

30-06-2010: Et forsikringsselskab har udviklet en applikation, der hjælper dig med at få styr på det, der skal styr på efter en bilulykke. Læs artikel

Guide: Sådan nulstiller og gendanner du din telefon

02-07-2015: Er din telefon sløv eller ramt af problemer? Få hjælp til at nulstille din iPhone, Android- og Windows Phone-mobil og få gendannet data. Læs artikel

Test: De bedste kameramobiler

04-06-2013: At tage billeder med mobilen er uden tvivl mere praktisk end at slæbe rundt på et kompaktkamera, men hvordan er det med billedkvaliteten? Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...