Anmeldelse:
Anmeldelse: 5 out of 6
Find mere om:
Test af Sony Ericssons Zylo | elektronik.guide.dk

Test: Walkman-telefon til unge

Sony Ericssons Zylo har en fin musikdel, men tasterne hører ikke til blandt de bedste.

Seneste anmeldelser

Webvideo

Mobil top 5

Zylo er den nyeste af Sony Ericssons Walkman-telefoner, og den henvender sig efter min mening til det helt unge segment. Zylo kunne nemt være den første mobiltelefon.

Zylo er en mobil, som rent designmæssigt ikke gør det store væsen af sig. Det er en slidertelefon, i en lomme- og taskevenlig størrelse, der fåes i tre forskellige farver. Vi har haft den lyserøde til test.

Den minder på mange måder om W705 og Hazel, dog virker sliderfunktionen og telefonen generelt billigere end f.eks. på Hazel.

Brugerfladen er som den kendes fra Sony Ericsson telefoner. Den kører deres eget styresystem, og det fungerer rigtig godt og er meget brugervenligt.

SMS-beskeder

Jeg synes ikke, Zylo er særlig god at skrive på, da tasterne føles meget legetøjsagtige. Specielt tasterne 1, 2 og 3 synes jeg ikke er så gode at skrive på, slet ikke når det skal gå lidt stærkt.

Men kan man forenes med tasterne, så skriver man med T9-tastatur, og har muligheden for at få beskederne vist både i almindelig "indbakke" eller som "samtaler".

Det er dog min egen personlige mening, for har også haft telefonen med steder hen, hvor folk har reageret anderledes på tasterne end jeg selv har. Så det er smag og behag.

Kameraet

Denne telefon er ikke en kameramobil, men en musikmobil - derfor skal man heller ikke købe den, hvis kameraet er vigtigt. Den er udstyret med et 3,2 megapixel kamera, som tager okay billeder under de rigtige lysforhold.

Der er ikke blitz eller LED-lys i telefonen, og jeg har også under denne test haft størst succes med udendørsbilleder.

Jeg synes dog bestemt, at kameraet er godkendt - og tager nogle ganske fine billeder.

Walkman-delen

Zylo er, som tidligere nævnt, en Walkman-telefon og lever fuldt ud op til de tidligere Walkman-telefoner på musikdelen. Der skal få klik til - og så er du godt i gang med musikken, og stort set alle formater understøttes bl.a. Mp3, WAV, WMA, M4A, E-AAC og HD FLAC.

Musikafspilleren har en masse features og er utrolig brugervenlig. Der er også mulighed for at udvide hukommelsen med et microSD-kort på op til 16GB. Så der er rigelig med plads til musik på farten.

Er man af den mening, at der mangler plads til mere musik, så er Zylo også udstyret med en rigtig god radio - der nemt fanger FM-signalet.

Musikdelen fungerer til UG - og ja, der er ikke rigtigt en finger at sætte på denne del. Dog er headsettet et minus, da stikket ikke er et 3,5mm jackstick, men det klassiske Sony Ericsson stik. Det betyder, at du ikke kan tilslutte dit eget headset direkte i mobilen.

Batteri

Batteriet er en af fordelene ved Zylo, og her mærker man virkelig forskellen på store touchskærmstelefoner. Zylo kan snildt holde batteri i 3 dage.

Dette er uden det store internetforbrug, men dog med almindeligt forbrug af samtaler og SMS-beskeder.

Konklusion

Sony Ericsson har med Zylo lavet en rigtig god standard Walkman-mobiltelefon til næsten ingen penge og beviser endnu engang, at de bare kan det med musik i mobiltelefoner.

Zylo er ikke en internet-mobil, men det fungerer, og er især henvendt til dem, som ikke har det store behov, men stadig godt kan lide at tjekke ting på mobilewebsites en sjælden gang.

Walkman-delen i Zylo gør bare, at man føler man får endnu mere for pengene med denne telefon.

Pris og alt taget i betragtning, så ender Zylo på 5 ud af 6 stjerner.

Tre gode ting ved Zylo:

Musikdelen

Fede “genveje” på hjemmeskærmen bl.a. til Facebook m.m.

God batterilevetid

Tre dårlige ting ved Zylo:

Mangler et USB-stik i æsken til overførsel af billeder m.m.

Manglende 3,5 mm jackstick

Tasterne er meget legetøjsagtige

Læs også: Test: Samsung Galaxy 3

Test af Sony Ericsson W508

24-06-2009: Sony Ericsson W508 markedsføres som en walkmanmobil, men når der ikke engang følger ordentlige høretelefoner med, er det svært at tage seriøst. Læs artikel

Test af Sony Ericsson W715

14-06-2009: En god telefon, der med vellyd og og fin håndtering af musikken kan gøre en MP3-afspiller overflødig. Prisen på Sony Ericsson W715 er 2.700 kr.

Læs artikel

Test af Sony Ericsson Elm

26-03-2010: Den nye bæredygtige telefon Elm fra Sony Ericsson er bestemt et bud på, hvad man skal købe, hvis man ønsker en god og solid telefon uden touchskærm. Læs artikel

Test: Mobil top 10: Musik- og kameramobiler fører

14-05-2009: Halvdelen af mobilerne på aprils hitliste er musikegnede, mens to har kamerafokus. Nokia-model mest solgt. Læs artikel

Test af Sony Ericsson Xperia X10 mini

06-12-2010: Sony Ericsson Xperia X10 mini er opdateret til Android 2.1. Er den stadig til topkarakter? Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...