Find mere om:
Her er en altædende medie-afspiller | elektronik.guide.dk

Her er en altædende medie-afspiller

Primare BD32 kan spille alt fra cd'er, over Blu-ray og DSD, til Netflix i 4K-opløsning.

Hvis du vil have topkvalitet på alle dine mediefiler, uanset format, har dansk-svenske Primare et bud på løsningen. Primare BD-32 MK 2 er angiveligt high-end-medieformaternes svar på schweizerkniven.

Afspilleren klarer enhver optisk disk, du kan få plads til i skuffen: Blu-ray, DVD, cd, SACD og DVD-A. Den håndterer med samme selvfølgelighed alle gængse lyd- og videofiler, som måtte ligge på en disk, ligesom den kan afspille mediefiler fra USB eller DLNA eller via husets netværk (ethernetport er indbygget, men Wi-Fi kræver dog en adapter).

LÆS OGSÅ: BeoLab 14 goes black

Som man kan se af navnet, er der tale om en opdateret version af en eksisterende afspiller. Blandt nyhederne er understøttelse af Netflix-streaming og opskalering til 4K, to features, som ikke var relevante, dengang første udgave kom i 2011. I øvrigt fylder skemaet over medieformater hele to sider i produktarket – alle med “yes” i samtlige kolonner.

PrimareBD32IIback.jpg

Ud over at afspille lyd i topkvalitet kan Primare BD-32 glæde hjemmebiofolkene med dekodning af Dolby True HD og DTS Master Audio. Der er balancerede XLR-stereo-lydudgange og otte RCA-lydudgange til (7.1) multikanalslyd. Her mangler man intet. Det skulle da lige være Dolby Atmos-support.

Ét er antallet af medieformater, et andet kvaliteten, og her har Primare drysset gavmildt med dyre komponenter i elektronikdelen. Crystal DSD-konvertere, operationsforstærkere fra Burr-Brown, kondensatorer fra Wima og Epcos og modstande af MELF-typen.

LÆS OGSÅ: Stereo-forforstærker kan udvides til surround

Hvis løfterne holder, og vi glæder os til selv at lægge øre og øjne til Primare BD-32, behøver du således kun én afspiller til lyd, hjemmebiograf og mediefiler af enhver slags. Og du får sandsynligvis også kun råd til den ene, eftersom prisen på den ekstreme afspiller er 29.999 kr.

System Audio

Nyhed: Nu kommer Blu-ray med ultrahøj opløsning

17-11-2015: Blu-ray-disken er presset af streaming fra nettet, men nu slår formatet tilbage. Sidst på året lanceres Blu-ray-diske til film med den ultrahøje 4K-opløsning Læs artikel

Nyhed: Sidste skrig i tv-junglen

03-05-2014: Vil du have et sejere tv end naboen? Så tjek vores ultimative tv-guide for 2014. Læs artikel

Nyhed: 4K Blu-ray-afspiller – med forbehold

28-03-2014: Panasonics nye afspiller kan vise 4K-video. Men nok ikke det kommende 4K Blu-ray-format. Læs artikel

Guide: Få dit tv på nettet med en Blu-ray

02-11-2013: Hvis dit tv er en ældre fladskærmsmodel uden internetforbindelse, så invester i en nettilsluttet Blu-ray-afspiller, og som med et trylleslag er dit fjernsyn forvandlet til et smart-tv. Læs artikel

Test af Samsung 65JS9005

16-06-2015: Samsungs satsning på buede skærme sidste år medførte kun et skuldertræk fra vores side. Men deres 2015-model markerer en reelt comeback for den sydkoreanske producent! Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...