Find mere om:
McIntosh er klar med ny medieafspiller | elektronik.guide.dk

McIntosh er klar med ny medieafspiller

Vi har nævnt den før, men den alsidige medieafspiller, som også understøtter trådløs afspilning, er først nu klar til salg.

MB100 Media Bridge kalder McIntosh boksen, der fungerer som en central for lagring og afspilning af dine musikfiler.

Den understøtter streaming af musik fra Spotify og kan kobles til hjemmenetværket for streaming af musik, f.eks. via Apples AirPlay.

Ikke meget forskelligt fra Marantz netværkafspiller NA-11S1.

LÆS OGSÅ: SOtM serverer musik til hele huset

Med en 1 TB harddisk indbygget til musikken og en 64 GB disk til den interne styresoftware skal du få hurtig adgang til tusinder af lagrede numre. Du kan også lagre musik i f. eks. Apples iCloud eller en anden cloud-tjeneste og synkronisere og tage sikkerhedskopier af dine filer.

XL_MB100_Back-kopi-460x180.jpg

Det skal også være mulig at se album-info på displayet, da MB100 bruger TuneBridge til at identificere musikken som spiller.

LÆS OGSÅ: Trådløst kompaktanlæg fra Pioneer

Den tilsluttes anlægget enten via analoge udgange eller digitalt gennem i en separat digitalkonverter og kan styres med McIntosh iOS- eller Android app, browseren eller et smart-tv.

MB100 bruger en ottekanals, 32-bit, 192 kHz DAC, der svarer til den, som vi har testet i den digitale forforstærker D100, og understøtter også højtopløste lydfiler.

LÆS OGSÅ: Integreret digital-forstærker fra NuForce

Den kan også synkronisere med andre computere på hjemmenetværket, og afspille musik fra computeren. Det er også muligt at tilkoble en separat skærm til at vise albumcovers og informationer, når du spiller musik via MB100.

Sej, sejere, McIntosh

Test af McIntosh MHA100

05-11-2014: Amerikansk kubiklyd med finesse i en forstærker, der kan huse dine digitale lydkilder og spiller lige så godt i højttalerne som i hovedtelefonerne. Læs artikel

Nyhed: Fleksibel stereoreceiver fra Pioneer fyldt med streamingfunktioner

29-11-2015: Receiveren SX-N30DAB har DAB+, netradio og et væld af streamingfunktioner, men den trofaste pladespiller er heller ikke glemt. Læs artikel

Guide: 10 tips til de bedste nye funktioner i Apple TV

05-11-2015: Programmering af fjernbetjeningen, opsætning af hovedtelefoner og smarte genveje på Apples nye medieafspiller. Læs artikel

Test af D-Link Boxee Box

23-02-2011: Internettet er fuldt af musik, filmklip og spillefilm. Boxee gør det nemt at nyde i sofaen. Læs artikel

Test af Logitech Harmony Elite

14-04-2016: Logitechs monster-remote tager skridtet ud af hjemmebiografen og ind i det smarte hjem. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...