Anmeldelse:
Anmeldelse: 5 out of 6
Find mere om:
Test af Logitech Harmony Elite | elektronik.guide.dk

Test af Logitech Harmony Elite

Logitechs monster-remote tager skridtet ud af hjemmebiografen og ind i det smarte hjem.

Multifjernbetjening
Logitech Harmony Elite
Logitech

Plus:

Kan styre alle typer apparater, man har brug for, med smarte aktiviteter og hurtigkommandoer. Kan betjenes med app til Android og iOS.

Minus:

Det kræver tålmodighed at indstille alting, som man vil have det. For dyr for almindelige forbrugere.

Vi får flere og flere apparater i vores tv-møbler. Det betyder også, at man har tre-fire fjernbetjeninger, som forhåbentlig ligger der, hvor man skal bruge dem, typisk på sofabordet. Hvis ikke en af dem ved et uheld er kommet med ud i køkkenet, da man hentede kaffe, eller er faldet ned mellem sofapuderne.

For den, der har installeret alle apparaterne og forbundet dem, er det indlysende, hvordan man styrer hjemmebiografen. Men prøv lige at forklare det for partneren eller – endnu værre – for en gæst.

Det er her, multifjernbetjeningen kommer ind i billedet. Man kan lægge alle de andre fjernbetjeninger i en skuffe og glemme alt om dem – der er kun brug for én. Og med Harmony behøver man heller ikke at tænke på, hvilke apparater der skal styres. I stedet har man forprogrammerede aktiviteter, der kan hedde noget så simpelt som “Se tv” eller “Høre musik”. Et tryk på aktiviteten, og det hele sker automatisk. Det er lettere at huske, og det går hurtigere.

JPG 300 dpi (RGB)-Harmony Companion Black Group2.jpg

Det går virkelig nemt at springe mellem forskellige aktiviteter, og det virker nærmest som magi, når apparaterne tænder og slukker af sig selv, og det rigtige billede dukker op på tv’et. Forudsat at man har tænkt sig om, da man programmerede dem!

En nyhed ved Harmony Elite er, at der er tænkt meget mere på det intelligente hjem end tidligere. Ud over hjemmebiograf og anlæg kan man også tilføje opkoblede apparater som fjernstyrede stikkontakter og lamper. Så kan man f.eks. starte “God morgen” for at få en behagelig belysning, sætte kaffemaskinen i gang og tænde for nyhederne.

Konklusion

Aldrig har det været lettere at styre alle sine apparater med én enhed, og den praktiske multifjernbetjening har en tilpas blanding af fysiske knapper og touch-skærm.  Ud over hjemmebiograf og anlæg kan den nu også bruges til smart home-gadgets. Installationen er så simpel, som den kan blive, og resultatet er pædagogiske hurtigkommandoer til at se tv, høre musik osv.

Hvis man vil have mest mulig kontrol med mindst mulig betjening, skal man investere i en Harmony Elite.

Læs hele testen hos Lyd & Billede

  • Programmérbar multifjernbetjening
  • Harmony Hub kontrolenhed
  • 2 x IR-sender
  • Harmony-app til iOS/Android
  • Pris: 3.000 kr.

Partner

lyd og billede.png

Denne artikel er blevet til i samarbejde med magasinet om forbrugerelektronik Lyd & Billede.
Læs flere nyheder og test om gadgets og elektronik til hjemmet på lydogbillede.dk

Nyhed: Verdens bedste trådløse spilmus

23-04-2016: Logitech lancerer, hvad de selv kalder den hurtigste, letteste og mest præcise trådløse mus, verden endnu har set. Læs artikel

Guide: 10 intelligente gadgets til hjemmet

21-02-2016: Fra køleskabe med touchskærme og app-styrede komfurer til et centralt styret sikkerhedssystem. Her er ti gadgets, der ifølge gadgetekspert David Guldager kan gøre hjemmet lidt ”smartere”. Læs artikel

Guide: 10 tips til de bedste nye funktioner i Apple TV

05-11-2015: Programmering af fjernbetjeningen, opsætning af hovedtelefoner og smarte genveje på Apples nye medieafspiller. Læs artikel

Nyhed: Sådan virker Apples nye mediespiller og spilkonsol

11-09-2015: Fjernbetjeningen er forbilledlig enkel, og kan udover kontrollere Apple TV også bruges til at tænde for dit tv samt skrue op og ned for lyden. Læs artikel

Nyhed: Nyt Apple TV på vej

07-05-2015: Apples lille boks til tv'et får egen App Store og en helt ny fjernbetjening med touch. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...