Find mere om:
Nyhed: Nyt Apple TV på vej | elektronik.guide.dk

Nyhed: Nyt Apple TV på vej

Apples lille boks til tv'et får egen App Store og en helt ny fjernbetjening med touch.

New York Times tager det for givet, at Apple præsenterer en ny version af firmaets lille medieboks, Apple TV, inden længe.

Seneste Apple TV-model kom på markedet i 2012 og med i pakken følger en ekstremt simpel, lille fjernbetjening med blot tre knapper. Men det nye Apple TV er blevet redesignet, skriver New York Times, og det samme gælder fjernbetjeningen, som kommer med touch-pad og bliver en smule tykkere end den tidligere version.

LÆS OGSÅ: Mere streaming fra LG

Apple tv.jpg

LÆS OGSÅ: Apple satser stort på streaming-tv

Hvis oplysningerne stemmer overens med virkeligheden, så kommer Apple TV’s fjernbetjening til at følge i fodsporene på både Magic Mouse og Magic Trackpad fra Apple, der begge betjenes via touch.

gestures.jpg

Touch-pad’en vil i givet fald erstatte den cirkulære knap, som sidder på den nuværende Apple TV-fjernbetjening og som bruges til at scrolle i menuerne.

Ifølge MacRumors vil det nye Apple TV blive præsenteret i forbindelse med Apples årlige udviklerkonference, Worldwide Developers Conference, som finder sted den 8. til den 12. juni.

Udover en ny fjernbetjening vil et nyt Apple TV muligvis byde på integration med den stemmestyrede, personlige assistent Siri samt komme med sin egen App Store.

Partner

lyd og billede.png

Denne artikel er blevet til i samarbejde med magasinet om forbrugerelektronik Lyd & Billede.
Læs flere nyheder og test om gadgets og elektronik til hjemmet på lydogbillede.dk

Nyhed: Sådan virker Apples nye mediespiller og spilkonsol

11-09-2015: Fjernbetjeningen er forbilledlig enkel, og kan udover kontrollere Apple TV også bruges til at tænde for dit tv samt skrue op og ned for lyden. Læs artikel

Test af gode mediemaskiner

16-11-2013: Hvis man vil kunne se og høre alle slags medier i sin hjemmebiograf, hvad er så bedst? En komplet medieafspiller eller en hjemmebio-computer? Og hvilken slags: Mac, pc eller selvbygget? Læs artikel

Guide: 10 tips til de bedste nye funktioner i Apple TV

05-11-2015: Programmering af fjernbetjeningen, opsætning af hovedtelefoner og smarte genveje på Apples nye medieafspiller. Læs artikel

Test af Apple TV

02-11-2015: Apple TV er genfødt med et grænseløst udbud af apps og en smart fjernbetjening. Læs artikel

Test af Logitech Harmony Elite

14-04-2016: Logitechs monster-remote tager skridtet ud af hjemmebiografen og ind i det smarte hjem. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...