Find mere om:
Philips tv er også en spillekonsol | elektronik.guide.dk

Philips tv er også en spillekonsol

De nye fjernsyn fra Philips giver adgang til spil fra Google Play og kan streame et væld af de nyeste spiltitler fra OnLive direkte på den store skærm.

"Du skal ikke investere i en spillekonsol eller købe spil for at game på fjernsynets store 65” skærm. Det er en helt anden og sjovere oplevelse, lyder det fra produktspecialist Mads Neumann fra TP Vision", som står bag Philips’ tv.

Du kan trådløst slutte gaming controller, mus og tastatur til fjernsynet, så det er nemt at gå til. Spillene kan du få på flere måder:

Philips’ fjernsyn er de første tv med Android, hvilket betyder, at du via Google Play kan købe de spil (og øvrige indhold), du har lyst til.

Philips har desuden lavet et samarbejde med udbyderen OnLive der p.t. giver adgang til flere end 350 spil. Spillene streames over tv'ets indbyggede netforbindelse. Nogle er gratis, mens et månedsabonnement med adgang til samtlige spil koster 79 kr. OnLive samarbejder også med Steam, så har du købt spil hér, kan du gå på OnLive via din Steam-konto og benytte de spil, du tidligere har købt.

Endelig har Philips Cloud TV også nogle enkle spil – og i øvrigt en masse andre finesser; eksempelvis tv-kanaler og Dropbox.

"Gaming on demand, som OnLive, gør, at du kan spille i skyen og ikke behøver downloade spillene, ligesom du kan spille fra forskellige enheder. Har du brug for at downloade, så har fjernsynene typisk 1,6 GB lager, men vi anbefaler at supplere med en usb-harddisk på 250 eller 500 GB", siger Mads Neumann.

Han oplyser, at OnLive er på vej med servere i Norden, så kombinationen med fjernsynenes hurtige responstid gør det endnu sjovere at spille på tv-skærmen.

"Internetforbindelsen skal være på minimum 4 Mbit for at fungere, men vi anbefaler 8 Mbit til skærme over 32 - og skal kvaliteten være i top, er 16 Mbit bedst", siger Mads Neumann.

Unikt for OnLive giver samarbejdet en ejer af et Philips-fjernsyn med Android mulighed for at spille mod andre, som kan benytte pc, Mac eller Android-tablet.

Du kan også begynde spillet på dit fjernsyn og så fortsætte det på din tablet, når du forlader hjemmet. Uanset hvilken enhed, du skifter til, vil du automatisk fortsætte, hvor du slap spillet.

Philips’' unikke baggrundsbelysning giver spillene en ekstra dimension:

"Ambilight kaster på tre eller fire sider matchende farver op på bagvæggen, så spillet bliver endnu mere levende. Og farveskiftene følger selv de hurtigste actionscener i spillene, siger Mads Neumann.

Og hvis du vil høre musik samtidig med at du spiller, så har Philips netop lanceret de første fjernsyn, som understøtter Spotify Connect. Med en Premium Spotify Account kan du streame musik fra din smartphone eller tablet direkte til fjernsynets højtalere.

Læs mere om de nye TV-modeller fra Philips her.

Nyhed: Philips lancerer 4K-TV med Android og Spotify Connect

30-09-2014: Billedkvaliteten er i højeste klasse, og der er direkte adgang til apps fra Google Play og millionvis af sange på Spotify i Philips nye tv’er. Læs artikel

Test af syv 50" tv’er i budgetklassen: Storskærmskup

01-02-2014: Store skærm på væggen der, hvilket billigt tv har det bedste billede i landet her? Vi har testet syv overkommelige 50-tommere i jagten på det bedste køb i budgetklassen. Læs artikel

Test: Årets bedste tv: Større, skarpere og endelig smarte!

30-11-2013: Årets tv’er byder ikke kun på endnu federe billedoplevelser, de er også blevet nemmere at bruge, så du får fuld kontrol over din underholdning. Læs artikel

Test af Philips 55PDL8908

28-08-2013: Med lækkert design og flot billedkvalitet er Philips 55PDL8908 et af årets hotteste tv’er! Læs artikel

Test af Philips' allerbedste tv

23-12-2012: Philips' bedste tv-modeller kommer sent, men godt: Vi har testet det mindste og det største i den eksklusive 9000-serie. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...