Elektronik - nyheder, guides og test

  Type
Kamera
Blu-ray-afspi... (0)
Computer (4)
Digital fotor... (0)
Drone (0)
DVD-afspiller (0)
Fladskærm (0)
Vælg type
close
  Mærke
Vælg mærke
close
  Emner
Tips & råd
High-end (0)
Mini & micro (0)
Hvis du har taget et dårligt foto af en vigtig begivenhed, behøver du ikke altid ærgre dig. For du kan ofte redde billedet med programmet Paint.Net.
Fototjenesten Flickr er fantastisk, hvis du for eksempel vil finde fantastiske billeder og dele dine egne skud
Du får flere seværdige billeder ud af dine fotoskud med disse programmer. Og så er det sjovt at redigere fotos.
Skal dine feriebilleder have en hjælpende hånd, eller vil du ændre på farver og motiver, så brug GIMP. Det gratis fotoprogram transformerer dine billeder og lader solen skinne igen.
Det bedste kamera er som bekendt det, man har med. Ifølge fotodelingssitet Flickr er smartphonen vores foretrukne kamera, hvis man dømmer efter mængden af uploadede billeder. Men styresystemets fotosoftware udnytter sjældent hardwarens muligheder fuldt ud, så det kan godt betale sig at gå på ...
Selv om du ikke har et 4K Ultra HD-tv, er det stadig nyttigt at at have et godt 4K-videokamera.
Det moderne kamera tager ikke blot digitale billeder i høj opløsning. Den trådløse teknologi er nu fuldstændig integreret, og det giver dig helt nye brugsmuligheder, når du skal fotografere, sende eller printe.
Pixel-ræset synes ingen ende at have, når det handler om at sælge fototeknologi. Nu kan du få smartphones, hvor billedchippen har op imod 40 millioner billedpunkter. Men det er slet ikke sikkert, at de giver bedre billeder end kameraer med en fjerdedel så mange pixels. Her får du forklaringen.
Gimp er et gratis, men alligevel ret omfattende billedredigeringsprogram, som du kan bruge til at forbedre eller manipulere dine fotos.
Filmredigering kræver ikke speciel software, siger ekspereterne Christian Hall og Torben Okholm.
Viser 1-10 af 24 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...