Find mere om:
Canon klar med EOS 70D | elektronik.guide.dk

Canon klar med EOS 70D

Kameraet er designet til ambitiøse fotografer og byder bl.a. på forbedret autofokus.

EOS 70D er baseret på ny 20,2 megapixel APS-C CMOS-sensor, der er designet og fremstillet af Canon.

Det er samtidig verdens første digitale spejlreflekskamera med Dual Pixel CMOS AF-teknologi, der skal levere jævn og præcis autofokus, når man optager Full HD-film, og som hurtigt opnår autofokus, når man optager i Live View.

Sammen med 14-bit DIGIC 5+-processoren og et AF-system med 19 punkter af krydstypen indfanger EOS 70D billeder i høj opløsning ved op til 7 billeder/sek. og med serier på op til 65 JPEG- eller 16 RAW-billeder.

Derudover giver et standard ISO-område mellem 100 og 12800 fotografer mulighed for at optage under svage lysforhold, bruge hurtigere lukkertider og samtidig bevare en høj billedkvalitet.

Professionelt design

EOS 70D er pakket ind i et professionelt designet hus, der er bygget til komfortabel og hurtig betjening. Den intelligente søger dækker 98 pct. af billedfladen og har 0,95x forstørrelse, mens funktionsknapper giver adgang til de mest brugte indstillinger som ISO, AF-indstilling og målemetode.

Displayet er en 7,7 cm (3.0”) Clear View LCD II-touchskærm, der kan vippes og drejes og med 1.040.000 punkters opløsning.

Trådløse funktioner

EOS 70D har også indbygget Wi-Fi, så du kan fjernbetjene kameraet og dele billeder trådløst. Med EOS Remote-app’en kan brugeren styre en lang række billedindstillinger, herunder ISO og eksponering, men også fokusering og udløsning af lukkeren. Fotografer kan også fjernbetjene kameraet i Live View og gennemse og vurdere billeder.

EOS 70D byder også på funktioner som HDR og multi-eksponering, der giver fotografen mulighed for at samle op til ni eksponeringer i et enkelt billede eller bruge en række kreative filtre for øjeblikkeligt at ændre udseendet og stilen på billedet.

Der kan også eksperimenteres med kreativ, off-camera flash takket været den integrerede Speedlite Transmitter, som gør det muligt at styre flere Canon Speedlite EX-flashenheder i kameraet.

Gearet til gode videotoptagelser

Video kan optages i Full HD-opløsning ved 30, 25 eller 24 fps – og 60 og 50 fps ved 720p. Samtidig findes der en række muligheder for komprimering til efterredigering og deling. Movie Servo AF sørger for at spore motiver, mens de bevæger sig, eller når man komponerer et motiv på ny. Alternativt kan brugere vælge forskellige fokusområder i 80 % af billedfladen blot ved at røre ved kameraets touchscreen, også under optagelse.

Videografer kan endvidere få glæde af stereolyd, når de bruger den indbyggede mikrofon, eller forbedre lyden ved hjælp af det indbyggede stik til ekstern mikrofon. Fuld kontrol over indstillinger som blænde og ISO er desuden mulige i det manuelle program.

Pris og lanceringsdato er endnu ikke offentliggjort.

Nyhed: Årets bedste kamera bliver bedre

25-02-2016: Den første udgave kårede vi til Årets Bedste, nu kommer en endnu bedre udgave. Læs artikel

Test af Canon PowerShot G5 X

16-11-2015: Selvom du vælger et kompakt kamera, behøver du ikke gå på kompromis med funktioner og billedkvalitet. Det er det nye PowerShot G5 X et godt bevis på. Læs artikel

Nyhed: Canons to nye kompaktkameraer giver ekstremt høj billedkvalitet

16-10-2015: PowerShot G5 X og G9 X lover god billedkvalitet i en praktisk indpakning. Læs artikel

Test af Canon Powershot G7 X

21-05-2015: Canons PowerShot G7 X kompaktkamera er brugervenligt til fingerspidserne og tager fantastiske billeder på farten. Læs artikel

Nyhed: Ekstremt Canon klarer 50 megapixel

10-02-2015: Med EOS 5DS sætter Canon rekord med den hidtil højeste opløsning på et fuldformatkamera. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...