Find mere om:
Sony udvider sortimentet for Bluetooth-lyd | elektronik.guide.dk

Sony udvider sortimentet for Bluetooth-lyd

Sony har offentliggjort fire nye trådløse lydmakkere til din musiktrang.

Eftersom vi går mod lysere tider i dagligdagen, vil Sony peppe dit kommende forårshumør op med trådløse toner. Fire nye hovedtelefoner i let design og Bluetooth-venlighed er født - og hver øreomfavnende lydgiver har sit eget publikum i fokus. Sony skriver således om de forskellige

  • MDR-1ABT: Trådløs lyd i høj kvalitet - tilgængelig fra maj

  • MDR-ZX770BN: Digital støjreduktion og Bluetooth-frihed - tilgængelig fra maj

  • MDR-ZX330BT: Balanceret komfort til hverdagen med Bluetooth - tilgængelig fra maj

  • MDR-AS600BT: Vandafvisende med Bluetooth til et aktivt liv - tilgængelig fra april

LÆS OGSÅ: YouTube lancerer musiktjeneste

I alle de ledningsfri hovedtelefoner har Sony implementeret NFC-kompatibilitet, og du kan derved afspille musik fra den kapable

Walkman, MP3-afspiller eller smartphone ved en enkelt berøring. Sony lover kraftfuld og kontrolleret bas, suppleret af krystalklare toner.

Læser du med fra mobilen, kan du se flere billeder her

61617b6c505cd885a1edca27a437e642.jpeg

MDR-1ABT - de luksuriøse

MDR-1ABT er den mest luksuriøse fætter, og er arvtager til de populære MDR-1A-hovedtelefoner.

Disse bøffer anvender en ny lydteknologi fra Sony, kaldet LDAC, som skal sikre et højkvalitets lydbillede via Bluetooth. Gennem denne teknologi kan der sendes tre gange så meget data som en almindelig Bluetooth-forbindelse.

Under den æstetiske overflade, gemmer der sig 40mm HD-driverenheder der skal sikre dig den fylde lydoplevelse. Denne komponent skal hjælpe din musik fra de tunge bastoner til den højfrekvente diskantlyd.

Med store ergonomiske ørepuder og en mere avanceret, omsluttende struktur, vil uvelkommen lyd holdes ude og bringe høj komfort.

Navigation kan styres via den berøringsfølsomme sensor på siden af hovedtelefonerne. Her kan man skifte nummer, modtage opkald eller justere lydniveauet gennem intuitive fingerbevægelser.

Pris: 2650 kr.

MDR-ZX770BN_B__KeyVisual_141226.jpg

MDR-ZX770BN - stilhedsskaberen

Denne models styrke ligger i sin støjreduktion. Sony har benyttet sig af et around-the-ear-design for at bevare komforten og sikre musikro gennem digital støjreduktion, takket være en DNC-software fra Sony.

Som sin luksuriøse produktfætter ovenover, kan disse ørebøffer også forbindes med lydgivende enheder via Bluetooth eller NFC-kompatible enheder.

LÆS OGSÅ: Huawei TalkBand B1 har indbygget headset og USB

Med sin sammenklappelige formfaktor er er hovedtelefonerne nemme at have med, samt mindre skrøbelige i tasker ved rejse.

Ved køb af disse lover Sony dig 13 timers uafbrudt musikafspilning med støjreduktionen slået til – altså kan der klemmes mere ud med funktionen slået fra.

Pris: 1300 kr.

MDR-ZX330BT_B_KeyVisual_141216-1200.jpg

MDR-ZX330BT - lille og vågen

Med et mere afdæmpet og retro’ere design, lover den mindre luksuriøse model MDR-ZX330BT dig helt op til 30 timers batterilevetid.

Med sit betydelig lavere prisskilt får man også et par mindre driver-enheder der måler 30mm – som stadig betegner sig som kraftfuld og afbalanceret, men nok ikke med samme gennemslagskraft som den 2000,- kroner dyrere topmodel.

LÆS OGSÅ: Motorola Moto Hint - trådløst in-ear headset

Mindre komponenter betyder lavere vægt for disse over-ear-høretelefoner, og vil være for dem der ikke ønsker et gevir af musiklyttende tilbehør.

Forbindelsesmulighederne er ligeså gennem berøringsfølsomme NFC-teknologi.

Pris: 680 kr.

MDR-AS600BT_KeyVisual_B_141112-1200.jpg

MDF-AS600BT - den aktive

Her kommer den aktive motionist ind i billedet. Modsat ovenstående bøf-design, har Sony øje for letvægt og komfort gennem sit minimalistiske in-ear-udformning.

De trådløse Bluetooth-høretelefoner har små modhagere omkring ørestykket, for at sikre dig et par fastholdende øremusikere – alle motionister kender til det irriterende øjeblik hvor ørene som vært smider de små høretelefoner ud som uvelkomne gæster.

LÆS OGSÅ: JBL J46BT - In-ear høretelefoner til de aktive

Med sit vandtætte design skal du altså ikke være bange for himlens åbning under løbeturen, eller dråber fra den dampende hud under styrketræningen. Medbringer du telefonen under motion, kan du besvare akutte opkald takket være den indbyggede mikrofon.

Partner

mobilsiden_logo_med_hymanoid (1).png

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Mobilsiden.
Læs test af alle mobiler og nyheder om telefoni og gadgets på mobilsiden.dk

Test af seks Bluetooth-hovedtelefoner

19-04-2014: Hovedtelefoner uden ledninger i vejen er en praktisk og fristende løsning, men ikke helt uproblematisk. Læs artikel

Nyhed: Ny robust lyd fra JBL

24-01-2016: Nye modeller inden for vandtætte, trådløse højttalere og sports-hovedtelefoner. Læs artikel

Test: Plantronics Voyager Edge – headsettet til kontoret

27-04-2014: Designet er flot, men lyden egner sig bedst til kontorbrug. Vi har testet Voyager Edge fra Plantronics. Læs artikel

Nyhed: Nye legekammerater til din smartphone

16-03-2014: Sonys omfattende forårskollektion af hovedtelefoner til både afslapning og svedeture. Læs artikel

Test: Stortest: Heftig lyd til gamere

08-08-2011: Der fokuseres meget på grafik i spilverdenen, men glem ikke at lyden er den halve oplevelse! Vi har testet 6 headsets, som er lavet for gøre dig til en bedre spiller. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...