Find mere om:
Test: Hovedtelefoner til et aktivt liv | elektronik.guide.dk

Test: Hovedtelefoner til et aktivt liv

Musik kan være motivation til træningen. Disse hovedtelefoner kan holde til det.

På denne tid af året indtræffe et ganske interessant fænomen for mange. Efter julferien er klæderne i garderobeskabet krympet!

Øverste knap i dine jeans kan helt enkelt ikke knappes mere, og skjorten som sad perfekt i oktober er ikke helt så smigrende længere.

Løsningen kan være at begynde at røre sig igen, noget som kan kræve en stor portion motivation samt en stærk vilje. Viljen må du selv stå for, men lidt hjælp til motivationen kan vi bidrage med: Vi har testet hvilke hovedtelefoner, som passer bedst til den type træning, du vælger. Med musik i ørerne bliver alt meget sjovere.....

Sennheiser Adidas HD 25

I Sennheisers Adidas-serie er der et mylder af hovedtelefoner, og denne gang valgte vi at teste HD 25, en hovedtelefon med traditionel hovedbøjle, og som ifølge producenten skal passe til action fyldte aktiviteter såvel som DJs.

Dette er en hovedtelefon med meget fin, åben og detaljeret lyd. Lukker jeg øjnene, når jeg sidder på cyklen i træningsstudiet, står Lynyrd Skynyrd gutterne foran mig og driver mig fremad med deres grusomme Skynyrd Nation.

Men da disse hovedtelefoner i det hele taget ikke er i et lige så fleksibelt materiale som Philips O´Neill og heller ikke har den smarte tilslutning af ledninger, vil jeg nok nøle lidt med at tage disse med ud på actioneventyr, specielt med tanke på prissedlen. Til DJs er den virkelig kanon!

Pris: kr. 2.000,00

Læs hele testen hos Lyd & Bilde

Skullcandy Uprock

På amerikanske Skullcansdys hjemmeside kan du læse: Vores varemærke og distinkte logo symboliserer ungdom og oprør og rummer vores motto: Enhver revolution har brug for et soundtrack”

Dette er en cool hovedtelefon med attitude og vældig meget bas. Helhedsindtrykket af lyden er imidlertid, at den lyder hult. Efter lang tids brug begynder de at virke lidt hårde og ubekvemme mod hovedet, eftersom de savner blødere materiale i hovedbøjlen.

Havde prisen være højere, havde jeg være skeptisk over at udsætte dem for hårde aktiviteter, da de er ganske plasticagtige.

Pris: kr. 249,00

Læs hele testen hos Lyd & Bilde

Philips O’Neill The Stretch SHO9560 (specielt anbefalet)

Philips samarbejder med sportsmærket O´Neill om at producere hovedtelefoner, der er specielt tilpasset sport og action.

Hovedtelefonen, vi har valgt ud til testen, er inspireret af våddragtens design og siges at kunne klare en barsk behandling.

The Stretch lever helt enkelt op til sit navn og tåler fugtighed, men er ikke helt vandtæt. Dette er en hovedtelefon, du kan have på dig, næsten så længe du vil, uden at det bliver ubehageligt, og jeg havde gerne taget dem med mig ud på skibakken.

Hvis hovedtelefonerne i sig selv er imponerende, bliver jeg desværre ikke imponeret over lyden, som virker dæmpet og ikke særlig detaljeret. Jeg vælger Enter Sandman og skruer volumen op, og til trods for den lidt dæmpede lyd er der godt med både bas og drive.

Pris: kr. 799,00

Læs hele testen hos Lyd & Bilde

Wicked Audio Hero

Når du endelig er kommet igennem indpakningen, bliver du garanteret den mest cool på skøjtebanen – så længe du ikke er over 20 år.

Hero er en cool hovedtelefon, som du vælger på grund af udseendet. Desværre smitter attituden ikke af på lyden, som næppe får nogen til at hæve øjenbrynet.

Man savner hverken bas eller diskant, men det er absolut ikke noget, som skiller sig ud, og foruden detaljer savner jeg det rene, klare og åbne. Det er ikke ubehageligt eller påtrængende på nogen måde, bare lidt hult og stort set trist.

Pris: kr. 379,00

Læs hele testen hos Lyd & Bilde

JVC HA-EB75

Dette er de billigste hovedtelefoner i testen, og det mærker man måske mest på indpakningen. Her er der ikke tale om nogen luskusindpakning til at fremme købelysten.

JVC HA-EB75 imponerer vel egentlig ikke på nogen måde, men jeg kan ikke lade være med at synes, de er helt ok i forhold til prisen, så længe du holde dig til lav volumen.

Bøjlerne, som skal holde dem på plads rundt om ørene, er bløde og behagelige, men kan ikke formes, derimod er det muligt at regulere op ned alt efter hvor store eller små ører lytteren har. Er du lidt distræt, og ikke altid husker hvor du har lagt dine ting og sager, kan denne måske være et alternativ.

Pris: kr 181,00

Læs hele testen hos Lyd & Bilde

Sony MDR-AS20J

En øreklemmende bøje, kan det være noget? Det er i alt fald sådan, Sony beskriver sin on-ear hovedtelefon med bøjle eller loop, som man kalder denne type af lukke bøjle, som findes på MDR-AS20J.

MDR-AS20J tåler både fugtighed og sved, noget som gør, at de er udmærkede til løb eller til fitness. Kan du lide at spille højt, og er du ikke kræsen med hensyn til detaljerne i musikken, er disse det rette valg for dig.

Prissedlen gør også, at du måske kan leve med, at der ikke er nogen opbevaringspose, for skulle de gå i stykker, eller du mister dem, falder hele verden ikke i grus.

Pris: kr. 199,00

Læs hele testen hos Lyd & Bilde

Jabra Sport Corded

Jabra har i udgangspunktet valgt en kortere ledning, som du kan forlænge efter behov for at kunne tilpasse hovedtelefonerne på den bedste måde. Men denne finesse fungerer desværre ikke til alle mobiler.

Sport Cordet sidder godt rundt om ørerne takket være formbare ørebøjler og holder sig godt på plads, selv under bevægelse.

Lyden er klar og åben, men med en distinkt diskant som forstyrrer mig lidt. Øger du volumen for meget, bliver det let påtrængende og støjende. Påfundet med en kortere ledning synes jeg er innovativt, og der er blevet brugt meget krudt på udformning og tilbehør. Men det spiller jo en mindre rolle, når lyden er påtrængende og uden dybde.

Pris: kr. 499,00

Læs hele testen hos Lyd & Bilde

Power Beats by Dr. Dre Monster (specielt anbefalet)

Dette er testens eneste ”in-ear” hovedtelefon og hele tanken med Dr. Dre konceptet er, at hovedtelefonerne skal formidle lyden således, som artisten selv hører den – således som den er tænkt ved indspilningen.

Om det er sådan Lynyrd Skynyrd tænke det skulle lyde, da de indspillede pladen God Guns ved vi ikke, men helt sikkert lyder det godt.

Lyden er fyldig og engagerende, men måske en anelse dæmpet, bassen er meget god, og træningen går som en leg. Disse hovedtelefoner har absolut ikke noget imod høj volumen, så pas på din hørelse! Skulle jeg komme med et ønske, skulle det være en lidt mere åben og luftig lyd, samt at man havde gjort noget ved volumenkontrollen, som føles meget billig.

Pris: kr. 1.299,00

Læs hele testen hos Lyd & Bilde

LÆS OGSÅ: Test: Otte smarte kompaktanlæg

Test: Hovedtelefoner til sport

03-08-2010: Træningen bliver sjovere med musik, så vi har testet tolv barske sportshovedtelefoner. Læs artikel

Test: Stor test af hovedtelefoner til træning

07-06-2014: Sportshovedtelefoner sidder som støbt, lyder sejt og kan tåle belastningen ved træning. Læs artikel

Guide: Test: Her er de bedste hovedtelefoner til omkring 1.000 kr.

27-11-2015: Prisklassen omkring 1000 kr. er virkelig interessant, når det handler om kablede hovedtelefoner. For økonomisk er de stadig inden for rækkevidde, og her begynder den virkelig gode lydkvalitet at dukke op. Vi tester syv markante produkter på markedet lige nu Læs artikel

Test af seks Bluetooth-hovedtelefoner

19-04-2014: Hovedtelefoner uden ledninger i vejen er en praktisk og fristende løsning, men ikke helt uproblematisk. Læs artikel

Test af trådløse hovedtelefoner

07-09-2011: Med trådløse hovedtelefoner undgår man både problemer med naboer og at falde i ledninger. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...