Find mere om:
Nyhed: Denne høretelefon giver dig 3D-lyd.. | elektronik.guide.dk

Nyhed: Denne høretelefon giver dig 3D-lyd i øregangen

Jabra er klar med verdens første 3D-headset, skabt i samarbejde med Microsoft.

På CES-messen kunne Jabra præsentere en udviklerversion af det intelligente headset.

3D-lyden leveres gennem integrerede sensorer, som bestemmer placering, hovedbevægelser og applikation (såsom GPS, gyroskop, kompas, accelerometer) og den nyeste Bluetooth-teknologi.

Det intelligente headsets applikationer benytter dataen til at identificere nøjagtigt, hvad du kigger på og giver uanede muligheder for interaktion med dine omgivelser.

Den udviklerversion, der præsenteres på CES, er en platform for innovation, og headset- og softwareudviklingsprogrammer er allerede nu tilgængelige for udviklere.

Stereoheadsettet er egnet til musik, opkald og medier, men åbner især for en helt ny verden, der gør det muligt endnu bedre at udnytte fordelene ved lyd.

Cities Unlocked med Microsoft

En af de første af disse innovationer er en løsning fra Microsoft, som udvikles til synshæmmede.

Et nyt forskningssamarbejde mellem Microsoft og UK Guide Dogs har udvalgt udviklerversionen af det intelligente headset til udviklingen af en livsforandrende applikation, der kan give mennesker, der lever med synstab friheden i deres dagligdag tilbage.

Projektet, Cities Unlocked, benytter det intelligente headset’s sensorer til at indsamle information og skabe et billede af omgivelserne - for dermed at gøre den synshæmmede mere uafhængig.

Når lyd gøres intelligent, åbner der sig en helt ny verden af muligheder, for hvordan den bruges i vores liv, fra hverdagsscenarier som sport (eksemplificeret med den specialdesignede Jabra Sport serie) til livsforandrende applikationer som Cities Unlocked.

Fremtiden for lydinnovation er lyd, der tager højde for den data, der indsamles gennem avancerede sensorer og reagerer intuitivt på den.

Jabra leverer allerede innovative løsninger takket være deres erfaring indenfor lydinnovation som en del af GN Store Nord (GN).

Udviklerprogrammet, der knytter sig til udviklerversionen af det intelligente headset, giver mulighed for yderligere innovation, da mobiludviklere allerede nu kan begynde at udforske den enorme datamængde fra sensorerne.

Applikationerne vil dermed blive mere fintunede til brugerens umiddelbare behov.

Funktioner og specifikationer:

• De integrerede avancerede sensorer i headset-bøjlen inkluderer GPS, kompas, gyroskop, accelerometer og Bluetooth.

• I Jabra’s gadetest var GPS’en i headsettet to gange så nøjagtig som GPS’en i en smartphone.

• Dynamisk 3D lyd leveres gennem sensorer, der registrerer hovedets bevægelser og retning.

• Software udviklingsprogrammer er tilgængelige som gratis download på www.developer.jabra.com, med prøve-apps og en 3D lydemulator, der gør det nemt og hurtigt at komme igang med en app på få timer.

Partner

AOD-logo_BOXstreg.png

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Alt om DATA.
Læs flere nyheder, artikler, guides og test på altomdata.dk

Test af seks Bluetooth-hovedtelefoner

31-08-2013: Dine hovedtelefoner er bedste venner med din mp3-afspiller eller smartphone. Og venskaber er bedst, hvis der ikke lægges bånd på nogen af parterne. Vi har lyttet til seks af de bedste trådløse hovedtelefoner. Læs artikel

Test: Musik og tale fra mobilen

21-07-2011: Fungerer trådløse hovedtelefoner sammen med mobilen, når det gælder samtaler? Få svaret her. Læs artikel

Guide: Test: Her er de bedste hovedtelefoner til omkring 1.000 kr.

27-11-2015: Prisklassen omkring 1000 kr. er virkelig interessant, når det handler om kablede hovedtelefoner. For økonomisk er de stadig inden for rækkevidde, og her begynder den virkelig gode lydkvalitet at dukke op. Vi tester syv markante produkter på markedet lige nu Læs artikel

Test af Jabra Supreme UC

03-09-2012: Jabra Supreme UC kan anvendes til smartphones samt programmer som Skype og Lync på computeren. Læs artikel

Test: Hovedtelefoner til et aktivt liv

16-04-2012: Musik kan være motivation til træningen. Disse hovedtelefoner kan holde til det. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...