Elektronik - nyheder, guides og test

  Type
  Mærke
Samsung (250)
Sony (225)
Philips (122)
Panasonic (120)
Nokia (112)
LG (104)
HTC (88)
Vælg mærke
close
  Emner
En forbedret skærm og gennemtænkte opdateringer gør Microsofts mobile multimaskine til noget nær den ideelle sammensmeltning af tablet og pc.
Via Windows kan du kan dele dit medie-indhold trådløst mellem computer, smartphone, tv, tablet og andre enheder. Det er ikke særlig svært. Læs her, hvordan du gør.
Den nye Studio 2-serie fra JBL er underholdende og anvendelig, og et skole-eksempel på, hvordan man afstemmer højttalere til den rigtige kundekategori.
Pas på hvad du putter i porten. USB binder vores computergrej sammen. Men nu viser det sig, at standarden rummer en digital dødsfælde.
Markedets første seriøse videokamera med Ultra HD-opløsning til under 20.000 kr. stråler på næsten alle områder.
Toughphones er mobiltelefoner, der ikke stikker op for bollemælk. De er perfekte til håndværkere og friluftsfolk. Vi har prøvet, om de virkelig kan så meget, som de lover.
Vi efterlyser mere driftstid på mobilen, men udviklingen går langsomt for et vigtigt grundstof i batterier, lithium, driller. Men det er snart slut.
Snart siger vi farvel til den gamle DAB-standard, hvilket nok skal komme bag på nogle lyttere. Med den nye standard DAB+ har lydkvaliteten fået et løft. Det hører man på deltagerne i denne test af kompakte DAB-radioer i forskellige prislag.
Viser 1-10 af 2409 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...