Anmeldelse:
Anmeldelse: 5 out of 6
Find mere om:
Test af Kitsound Evoke | elektronik.guide.dk

Test: Kitsound Evoke - Basglad og kraftfuld lyd

Glem spinkle højttalere – vælg i stedet en, der kan få gang i bentøjet.

Trådløs højttaler
Kitsound Evoke
Kitsound

Plus:

Prisgunstig trådløs højttaler, der spiller sejere end de fleste.

Minus:

Farvet og hul mellemtoneklang.

Fakta:

  • Type: Trådløs 2.1 kanals højttaler
  • Streaming: Bluetooth
  • Andet: NFC og fjernbetjening
  • Pris: 1.799 kr.

Synes du, at trådløse højttalere lyder for tyndt og skingert? Så er du ikke alene. Som regel skyldes det alt for små højttaler-elementer og en svag forstærker. Selv om problemet er værst på de mindste højttalere, gælder det desværre også større modeller.

Men ikke her. Kitsound Evoke er en relativt kompakt bordhøjttaler, der både er trådløs og temmelig potent. Den er ikke større end en Geneva Small eller en Bose SoundTouch. Og meget billigere. For under 2.000 kr. får du en trådløs højttaler med Bluetooth – og 3,5 mm lydindgang – som ganske vist ikke kører på batterier, men er beregnet til at stå på en hylde derhjemme.

Evoke.jpg

Med Bluetooth kan du streame musik og radio direkte til højttaleren, og sætter du den i nærheden af tv’et, kan du køre lyden fra fjernsynet gennem Evoke.

Som streaming-højttaler er den nem at sætte op og enkel i brug. Der medfølger også en fjernbetjening, bl.a. med basjustering. Og lige netop det kan der være brug for.

Kitsound Evoke både ser godt ud og virker solidt bygget. Indvendig sidder der en forstærker, som leverer 40 W strøm til de tre højttalere: To stereohøjttalere og en bashøjttaler. Det siger måske ikke så meget, men du kan mærke det, første gang du parrer den med mobiltelefon og skruer op for lyden.

Generøs bas

Er der noget, lyden fra Evoke-højttaleren ikke er, så er det mager. Her får du bas i rå mængder, ja faktisk i overkanten. Og det er så her, den handy fjernbetjening kommer ind i billedet. Du får brug for at regulere basniveauet, især hvis højttaleren står tæt ind til bagvæggen. Så er bassen nemlig i overkanten og farver resten af lydbilledet en hel del.

Når man har fundet den rette balance i bassen, bliver lyden ret behagelig. Og holder man sig inden for grænserne for, hvor højt den kan spille, før lyden forvrænger for meget, kan man stadig spille højt nok til at vække naboen!

Læs testen hos Lyd & Billede

Partner

DK_LB_Logo_2015.jpg

Denne artikel er blevet til i samarbejde med magasinet om forbrugerelektronik Lyd & Billede.
Læs flere nyheder og test om gadgets og elektronik til hjemmet på lydogbillede.dk

Test: Ni rejsehøjttalere - Tag musikken med udenfor til sommer

17-06-2016: Her er de bedste trådløse højttalere, så du kan tage din musik med til stranden, i skoven og på ferie. Læs artikel

Test af Bowers & Wilkins 803 D3

01-05-2016: Jeg troede, jeg havde hørt musik gengivet i hele sin sandfærdighed, men så hørte jeg Bowers & Wilkins 803 D3. Læs artikel

Nyhed: Denne højttaler er lavet af porcelæn

25-01-2016: Unmonday 4.3 Vol II har trådløs streaming og internetradio. Læs artikel

Test af Libratone Zipp Mini

25-01-2016: Libratone har fornyet deres mest succesfulde højttaler. Den er blevet bedre, højere og – sidst, men ikke mindst – funktionel til multirum. Læs artikel

Test af Focal Sopra Nº2

18-01-2016: Hi-fi bliver aldrig helt det samme igen efter at have hørt, hvad Focals nye Sopra Nº2 kan diske op med af musikalske krumspring. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...