Elektronik - nyheder, guides og test

  Type
Forstærker
Blu-ray-afspi... (0)
Computer (0)
Digital fotor... (0)
Drone (0)
DVD-afspiller (0)
Fladskærm (0)
Vælg type
close
 • Gadget (0)
  Hovedtelefoner (0)
  Internet (0)
  Kamera (0)
  Løbeur (0)
  Mediecenter (0)
  Mobiltelefon (0)
  Mp3-afspiller (0)
  Mp4 (0)
  Musikanlæg (0)
  Navigation (0)
  Pladespiller (0)
  Printer (0)
  Projektor (0)
  Radio (0)
  Recorder (0)
  Smartband (0)
  Smartphone (0)
  Smartwatch (0)
  Software (0)
 • Spil (0)
  Streamer (0)
  Styringssystem (0)
  Tablets (0)
  Tv-tuner (0)
  Mærke
Vælg mærke
close
  Emner
Godt køb
High-end (0)
Mini & micro (0)
Kan man få en smag af himlen, selv om man har begge ben solidt plantet på jorden? I denne test har vi forsøgt at finde ud af, hvor langt 50.000 kr. kan føre os i jagten på bedst mulig lyd for pengene.
Mange tror, at minianlæg ikke kan give god lyd. De tager grundigt fejl. Britisk anlæg vinder denne test.
At separere forstærkeren i to dele giver et renere signal, mindre varmeudvikling og større fleksibilitet. Og bedst af alt – der findes billige løsninger med kraft i spandevis! Den samlede pris for testens to forstærkersæt er 11.998 kr. og 15.498 kr.
Den enkleste og korteste vej til HD-oplevelserne er komplette alt i et-anlæg med Blu-ray. De koster fra 3.995 kr. til 9.999 kr.
Imponerende surroundlyd på udsalg! Markedets billigste HD-receivere, der koster fra 3.195 kr. til 4.599 kr. varter nemlig op med overraskende god lyd.
Imponerende surroundlyd på udsalg! HD-lyd er den kvalitative redning for de billige surroundprodukter. Markedets billigste HD-receivere, der koster fra 3.195 kr. til 4.599 kr. varter nemlig op med overraskende god lyd.
Skræddersyet lyd kan give optimal tilpasning på flere områder, som når man tilpasser forstærkeren til højttalerne ved at bygge den ind i kabinettet. Dynaudio Focus 110 A koster 13.998 kr. pr. par
Hver især har de vundet tests og er nu sammen i et komplet anlæg til 48.198 kr. Resultatet bliver i dette tilfælde et anlæg, som giver high-end lyd uden at koste high-end kroner. Svimlende god lyd, kort og godt.
Når behovet for god hi-fi med ordentlig muskelkraft melder sig, men budgettet er stramt, er der to navne som stikker frem. NAD og Harman/Kardon. Vi tester en budgetkombination med CD-afspiller og forstærker fra hver af dem.
De musikalske sanser bør værdsætte produkter til en overkommelig pris, som ikke frarøver dig nydelsen af et tredimensionalt velopløst lydbillede. Marantz har erkendt dette.
Viser 1-10 af 13 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...