Elektronik - nyheder, guides og test

  Type
Fladskærm
Blu-ray-afspi... (0)
Computer (7)
Digital fotor... (0)
Drone (0)
DVD-afspiller (0)
Vælg type
close
  Mærke
LG (35)
Philips (35)
Samsung (35)
Panasonic (34)
Sony (30)
Sharp (7)
Toshiba (7)
Vælg mærke
close
  Emner
Underholdning
Panasonics nye OLED-tv leverer den bedste billedkvalitet, vi hidtil har set, og måleresultaterne er en studiemonitor værdige. Men det koster også!
Mange drømmer om at have et OLED-tv derhjemme på væggen, men ikke alle er lige begejstrede for den nye bueform. Heldigvis har LG også en flad variant, der er mindst lige så god.
Den sydkoreanske producent har som forventet også givet billedkvaliteten en omgang med tryllestaven.
Panasonic har ikke haft et ordentligt LCD-flagskib, siden den gamle topmodel AX900 blev udfaset. Det bliver der lavet om på i 2016.
Blu-ray-disken er presset af streaming fra nettet, men nu slår formatet tilbage. Sidst på året lanceres Blu-ray-diske til film med den ultrahøje 4K-opløsning
Billedkvalitet som dette skal man lede længe efter. LG’s topmodel er det sejeste tv, vi har testet i år.
Fremtidens skærme kan både bøjes, foldes og rulles sammen. Og så bliver de gennemsigtige, siger LG.
LG’s største og dyreste tv er så ekstremt, at det er utopi for de allerfleste. Men så er det også en drøm at se på med sit ekstra brede 21:9 biografformat.
Samsungs topmodel er ekstrem på alle måder, og hvis billedkvaliteten ikke tager pusten fra dig, vil du helt sikkert få åndenød af prisen!
Samsungs satsning på buede skærme sidste år medførte kun et skuldertræk fra vores side. Men deres 2015-model markerer en reelt comeback for den sydkoreanske producent!
Viser 1-10 af 136 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...