Anmeldelse:
Anmeldelse: 5 out of 6
Find mere om:
Test af Sony KDL-50W805BBN | elektronik.guide.dk

Test: Sony KDL-50W805BBN - Røverkøb

Sony imponerer med utrolig billedkvalitet til en fornuftig pris.

Fladskærms-tv
Sony KDL-50W805BBN
Sony

Plus:

  • Sony 50W805 er en mellemstor skærm med fremragende farvegengivelse samt imponerende kontrast og sortniveau, både i lyse og mørke omgivelser. Designet er minimalistisk, men ser langtfra billigt ud. Et rigtig godt køb!

Minus:

  • Lyden er ikke noget at skrive hjem om, og fjernbetjeningen heller ikke. Desuden er tv’et ikke så velegnet til vægmontering.

Pris:

  • 8.000 kr.

Sony brugte meget af sidste år på at tale om sine spritnye storskærme med 4K-opløsning. Sådan er det også i år, med mange nye modeller til stive priser – men det har ikke forhindret Sony i at udklække nogle interessante nyheder i budget- og mellemprisklassen.

Netop her finder vi 50W805BBN (der også fås i 42 og 55 tommers format), efterfølgeren til et af sidste års Bedste Køb, W805ABN. Sony har valgt at beholde modelnavnet (bare med “BBN” bagefter), men der er reelt tale om en ny model, hvor både billedpanel og billedprocessering er forbedret.

Konklusion

50W805BBN må undvære mange af de avancerede funktioner, som Sony har udviklet til 2014. Billedpanelet er uden Triluminos farveteknik, og fjernbetjeningen og den generelle betjening kan virke lidt gammeldags i en tid, hvor konkurrenterne tilbyder pegestyring. De indbyggede højttalere er også af den simple slags uden særlig meget krudt i lyden.

Men Sony imponerer alligevel, hvor det tæller mest: Her får man et tv med strålende kontrast og farvegengivelse samt imponerende sortniveau og lysstyrke.

Skærmen fra Sony er en af de første 2014-modeller, vi hidtil har testet, så en endelig rangering må vente, til vi har haft flere af konkurrenterne på testbænken. Alligevel ser det lovende ud for 50W805BBN, der sniger sig ind som vores nye budgetfavorit!

Læs hele testen hos Lyd & Billede

Sidste skrig i tv-junglen

Test: Her får du mest tv for pengene

26-07-2014: Danskerne er vokset fra 42 tommers fjernsyn og er nu klar til noget større og bedre. Læs artikel

Test: Stortest af tv’er til at se sport på

27-06-2014: Vi har testet 11 tv'er med ekstra fokus på deres “sportslige” funktioner. Læs artikel

Test: Seks store fladskærme

07-09-2010: De populære skærme fået bedre billedkvalitet til lavere pris. Måske er det tid for en ny? Læs artikel

Test: Fodboldfest i HD

07-06-2010: Sommer er tid til leg og fornøjelser, men du behøver ikke at forlade sofaen af den grund. Med VM i fodbold lige om hjørnet og årets nye tv-modeller klar på butikshylderne er der basis for endnu en tv-test. Læs artikel

Test af fem store fladskærme

03-11-2009: Konkurrencen på tv-markedet er barskere end nogensinde, og nu kan du gøre et virkelig godt køb på nye fladskærme. Efterårets nye modeller er klar på butikshylderne, og vi har set nærmere på fem skærme i størrelsen 40/42-tommer. De koster 6.999-12.999 kr. Læs artikel

Læs også
Loading...
Mest læste
Loading...